Με πέντε μετάλλια, τρία χρυσά, ένα ασημένιο κι ένα χάλκινο επιστρέφει ο Κρητικός Παραολυμπιονικής Μανώλης Στεφανουδάκης
 

metalia

Σήμερα, το απόγευμα επέστρεψε  ο Κρητικός Παραολυμπιονικής Μανώλης Στεφανουδάκης. Έχοντας μαζί του συνολικά πέντε μετάλλια, τρία χρυσά, ένα ασημένιο κι ένα χάλκινο. Μετά και τις νίκες των δύο προηγούμενων ημερών στη διεθνή αθλητική διοργάνωση του Sharjah.

Συγκεκριμένα, στη διοργάνωση του Sharjah, ο Μανώλης την Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015 κατέκτησε την πρώτη θέση στη σφαιροβολία με βολή 8,27μ.. Ενώ χθες, απογειώνοντας το ακόντιο στα 27,85μ. ανέβηκε για άλλη μία φορά στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Επιστρέφοντας, θα συνεχίσει εντατικά τις προπονήσεις του, ώστε να είναι σωστά προετοιμασμένος για την επόμενη διοργάνωση, το 9th International Meeting – Grand Prix, της Τυνησίας στις 23 – 25 Μαρτίου.

sharjah

Μανώλης Στεφανουδάκης

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος από τις επιδόσεις μου στις πρώτες τρεις αθλητικές διοργανώσεις του 2015. Οι αθλητικές διοργανώσεις του Ντουμπάι κάθε χρόνο είναι για μένα μια μεγάλη πρόκληση, μιας και σε αυτές δίνουν το παρόν πολύ δυνατοί αθλητές απ’ όλο τον κόσμο.

Αυτό που με ενθουσίασε περισσότερο σε αυτές τις διοργανώσεις δεν ήταν απλά η κατάκτηση των πέντε μεταλλίων, αλλά η άνοδος που παρατηρώ στα μέτρα των βολών μου. Είναι σημαντικό για ένα αθλητή και τους προπονητές του να βλέπουν ότι το πρόγραμμα των προπονήσεων αποδίδει καρπούς.

Κλείνοντας, θέλω να αφιερώσω τόσο αυτά αλλά και όλα μου τα μετάλλια πρώτα στην Παναγία που οδηγεί τα αθλητικά μου εργαλεία, στην οικογένεια μου, στους προπονητές μου, Βαρβεράκη Γιώργο, Σκαντζακη Ιπποκράτη και Ιάκωβο Ιωαννίδη που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Και τέλος, τα αφιερώνω στους ανθρώπους που με στηρίζουν οικονομικά για να πραγματοποιώ το όνειρο μου, τους χορηγούς μου, ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ, ΚΑΡΑΤΖΗΣ ΑΕ, MINOAN LINES, ΝΕΡΑ ΖΑΡΟΣ, ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ, τους οποίους ευχαριστώ θερμά».