Περιγραφές που σοκάρουν…Η Μαρία εξομολογείται: «Έκανα σεξ με τον πατριό μου! Από τότε…»
sex-27

Γεια σας. Στην ηλικία των δυο χρονών η μητέρα μου χώρισε με τον πατέρα μου και όταν πλέον εγώ έγινα 8 χρονών γνώρισε ένα άλλο άνδρα (μικρότερο της κατά 10 χρόνια) και συζούν μαζί από τότε.

Δεν παντρεύτηκαν ποτέ σε εκκλησία γιατί ο Μ. είναι αλλοδαπός και δεν ήθελαν ούτε πολιτικό γάμο. Με την μητέρα μου αποκτήσαν και ένα παιδί, τον ετεροθαλή αδελφό μου που όμως λείπει στο εξωτερικό για σπουδές.

Για να μην σας το πολυλογώ με τον Μ. τον πατριό μου, στα μέσα Ιουλίου έγινε κάτι που μου άλλαξε τη ζωή. Συγκεκριμένα ήταν μια περίοδος που εγώ δεν ήμουν και πολύ καλά ψυχολογικά μετά από μια αποτυχημένη σχέση που είχα.

Για να ξεχαστώ έβγαινα κάθε βράδυ και επέστρεφα ξημερώματα ζαλισμένη από το ποτό. Μια από αυτές τις νύχτες δεν ξέρω πως ακόμα, έκανα σεξ με τον πατριό μου.
Δεν του καταλογίζω ευθύνες γιατί εγώ τον προκάλεσα….. εγώ ήμουν η αιτία να απατήσει την μητέρα μου με ποιαν; με την ίδια της την κόρη.

Συγκεκριμένα ενώ έμπαινα σπίτι από τη νυχτερινή μου έξοδο, ο Μ. ετοιμαζόταν να πάει για δουλειά και βρισκόταν στη κουζίνα πίνοντας τον καφέ του. Με ρώτησε αν ήθελα να μου κάνει και έμενα ένα καφέ και εγώ έκατσα μαζί του στο τραπέζι.

Ξαφνικά έβαλα τα κλάματα, καθώς όπως σας είπα είχα πληγωθεί από μια σχέση που είχα και ο πατριός μου προσπαθούσε να με ηρεμήσει και να μου δώσει συμβουλές. Εγώ εκείνη την ώρα ήθελα κάπου να ξεσπάσω και να τιμωρήσω με το ίδιο νόμισμα τον πρώην μου που με απάτησε για αυτό και αγκάλιασα τον Μ. και χωρίς να το καταλάβω καταλήξαμε στον καναπέ του σαλονιού να κάνουμε σεξ!

Ούτε υπολογίσαμε την μητέρα μου που κοιμόταν στο υπνοδωμάτιο, ούτε σκέφτηκα εκείνη την ώρα τις συνέπειες των πράξεων μου. Δεν θα πω ψέματα, εκείνο το πρωινό της Δευτέρας μου έχει μείνει αξέχαστο. Από τη μια ο Μ. με έκανε να νιώσω γυναίκα και πάλι, όμως από τότε η ζωή μου άλλαξε. Δεν κοιμάμαι τα βράδια, δεν ξέρω τι να κάνω, ποιου να μιλήσω, πώς να αντιδράσω.
Με τον πατριό μου από τότε δεν ξανάγινε κάτι αν και βλέπω στο βλέμμα του ότι το θέλει όσο το θέλω και εγώ. Ζω ένα δράμα, δεν περίμενα με τις βλακείες μου να κάνω τόσο σκατά τη ζωή μου. Και το χειρότερο;

Η μητέρα μου κάτι έχει καταλάβει… όχι το ερωτικό αλλά το ότι αποφεύγω να βρισκόμαστε οι τρεις μας στο ίδιο δωμάτιο.
Ζητά να τις πω τι συμβαίνει…. Θέλω να φύγω από την Κύπρο, αλλά θα ξεχάσω τον Μ; η θα τα κάνω χειρότερα;

Νιώθω πολύ φτηνή… σαν μια του δρόμου!

 

 

www.youweekly.gr