• 5 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Νέα απάτη: Με πρόσχημα ότι δικαιούται επίδομα της «άδειασε» τον λογαριασμό

Κρήτη: Μπήκαν με το αγροτικό στο γήπεδο και προκάλεσαν ζημιές

Ηράκλειο: «Σκηνοθέτησε» κλοπή για να πάρει χρήματα από την ασφάλεια

Παρέμβαση Αυγενάκη για την ενίσχυση του ΑΤ Φαιστού και ΤΑΕ Μεσαράς κατά την τουριστική περίοδο

Κόβουν την πίτα τους οι Σύλλογοι της Κοινότητας Καμηλαρίου

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 5 Φεβρουαρίου

Απίστευτο: Ξήλωσαν καλαθάκια στον Άγιο Τίτο Τυμπακίου, έκλεψαν και λουλούδια καινουργιοφυτεμένα (Φωτο)

Ο Αντιδήμαρχος Φαιστού Γιάννης Φασομυτάκης στην Πρωινή Πτήση, για την πορεία των μεγάλων έργων αλλά και τις χρηματοδοτήσεις για τις αθλητικές υποδομές – Άκρως αποκαλυπτική η παρέμβαση Αθουσάκη

Τροχαίο με εγκατάλειψη στο Ηράκλειο: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 18χρονος, ακρωτηριάστηκε ο 25χρονος

Αυτοκτονίες: Θλιβερή πρωτιά για την Κρήτη

Πέθανε ξαφνικά στις διακοπές 12χρονο παιδί! Θρίλερ για την τελευταία νύχτα της ζωής του

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Θέρμου στην Αιτωλοακαρνανία, ο αναπάντεχος θάνατος ενός αγοριού, ηλικίας 12 ετών, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Το μικρό αγόρι, το οποίο είχε τελειώσει το δημοτικό και ετοιμαζόταν να φοιτήσει στο Γυμνάσιο, κατοικούσε μόνιμα στην Αθήνα με την οικογένειά του. Για τις καλοκαιρινές διακοπές βρισκόταν εδώ και λίγες μέρες στο σπίτι των παππούδων του, στο Θέρμο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο μικρός δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα υγείας και μάλιστα χθες απογευματινές προς βραδινές ώρες δείπνησε σε τοπική ταβέρνα. Επιστρέφοντας στο σπίτι ένιωσε αδιαθεσία και αμέσως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Θέρμου.

Εκεί κρίθηκε ότι το παιδί δεν είχε κάτι το ανησυχητικό και έτσι επέστρεψε στο σπίτι. Ωστόσο, μετά από ένα διάστημα περίπου τριών ωρών το παιδί, δυστυχώς, εξέπνευσε. Η τραγική κατάληξη έχει βυθίσει στο πένθος την περιοχή ενώ σαφώς δημιουργεί πολλά ερωτηματικά αναφορικά με τις συνθήκες θανάτου του αγοριού.

Άλλωστε, έχουν κινηθεί ήδη οι διαδικασίες για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην πόλη της Πάτρας, ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στο θάνατο το ανήλικο αγγελούδι.

Πηγή: agriniopress.gr

    Read Previous

    Μειωμένος κατά 44% ο χρόνος αντίδρασης των οδηγών μετά το μεσημεριανό γεύμα έδειξε έρευνα…

    Read Next

    Μακάβριο θέαμα με το… καλημέρα στο Ηράκλειο 30χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular