Πέτρος Κωστόπουλος: Δεν ήθελα εγώ τον χωρισμό
Ο Πέτρος Κωστόπουλος, καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμου «Όλα μπιπ» μίλησε για την Τζένη Μπαλατσινού και τον χωρισμό του και για πρώτη φορά τον είδαμε να βουρκώνει. kostopoulos_mpalatsinou_

Ο παρουσιαστής, αποκάλυψε πως δεν ήταν δική του απόφαση να χωρίσουν:

«Δεν ήθελα εγώ τον χωρισμό. Συνήθως όταν τα πράγματα είναι ζόρικα και έχουν προκύψει διάφορες καταστάσεις, είναι οι γυναίκες που παίρνουν την απόφαση. Δεν προέκυψε κάτι συγκεκριμένο. Ήταν μια κατάσταση που επικρατούσε τα τελευταία χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων εγώ δεν ήμουν πομπός ευχάριστος πραγμάτων».

Μάλιστα δεν έκρυψε ότι τους έξι μήνες που ήταν χωρισμένοι και παρουσιάζαν μαζί το πρωινό του Mega, ήταν εφιάλτης για εκείνον:

«Ήμασταν χωρισμένοι και κάναμε μαζί έξι μήνες εκπομπή. Τα παιδιά το ήξεραν ότι έμενα αλλού. Ζούσα ένα εφιάλτη και είχα τρόμο μην τυχόν και βγει στα ΜΜΕ ότι μένω σε άλλο σπίτι. Ψυχολογικά κατά βάση είμαι στον τάφο εδώ και δυο χρόνια. Τα κακά έρχονται σαν τάγματα. Εγώ έχασα το «μαγαζί» τα λεφτά και τα σπίτια, ενώ στο καπάκι ήρθε και ο χωρισμός. Το μόνο που μου έχει μείνει είναι να πεθάνω. Δεν μπορούσα ούτε να σκεφτώ την περίπτωση να συνεχίσω και του χρόνου στο πρωινό και να ακούω τα κουτσομπολιά για τον χωρισμό μου. Στο πρωινό εγώ σάλταρα και δεν το άντεχα. Η Τζένη δεν έπαθε κάτι. Της άρεσε».

Πως είναι η ζωή του όμως μετά τον χωρισμό;

«Έγινα σκύλος του καναπέ.. Πλέον μπαίνω στο σπίτι και ακούω μια εκκωφαντική σιωπή που σπάει πέταλα. Αυτό είναι δολοφονικό ψυχολογικά. Αισθάνομαι την μεγαλύτερη μοναξιά του πλανήτη γη. Αυτό είναι τεράστιο θέμα και δεν το ντιλάρεις πάρα πολύ εύκολα. Πώς να αγωνιστείς γι’ αυτό;»

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στο χρονικό της γνωριμίας του με την Τζένη Μπαλατσινού, δεν έκρυψε πόσο πολύ τον στήριξε, με αποτέλεσμα να συγκινηθεί πολύ:

«Την Τζένη την γνώρισα ένα 23χρονο κορίτσι πολύ μικρότερο από μένα πάνω στα ντουζένια της, και άλλαξε πολύ στο δρόμο. Μεγάλωσε, ωρίμασε, έκανε παιδιά, σκυλιά και άρχισε να βλέπει τη ζωή με ένα δικό της τρόπο. Η Τζένη με πίστεψε στα δύσκολα και δεν διεκδίκησε τίποτα. Μου είχε πει “κάνε αυτό που γουστάρεις και θα τα καταφέρεις. Μην σε νοιάζει τίποτα”».

Όσο για το αν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης;

«Ποτέ δεν ξέρεις. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Δεν είναι ωραίο να μένεις ξανά μόνος. Και δεν αισθάνομαι ότι είμαι όσο μεγάλος είμαι. Αλλά δεν μπορώ ούτε να βγαίνω έξω. Έχω βγει τρεις φορές έξω από τον Σεπτέμβριο».

Τέλος, απάντησε και στην ερώτηση γιατί πήγαινε στη Μύκονο ενώ είχαν χωρίσει, με αποτέλεσμα να τους κυνηγάνε οι παπαράτσι:

«Το καλοκαίρι μας κυνηγούσαν σαν σκυλιά. Πήγα στη Μύκονο γιατί εκεί πηγαίνω από τα 17 μου και θα πηγαίνω μέχρι να πεθάνω. Είχα διαλέξει μέρος και γωνία που θα πεθάνω (πάνω σε μια πολυθρόνα), αλλά δυστυχώς μου το κατέσχεσαν!»

 

 

www.fnews.gr