Ποια Πάολα και ποια Φουρέιρα; Αυτή είναι η λουλουδού που έχει τρελάνει την νυχτερινή Αθήνα!
fcd34b5cda81c8317726043761e7d9c8

Το συγκεκριμένο κορίτσι είναι ένα εργαζόμενο κορίτσι στη νύχτα. Ένα κορίτσι ωστόσο που μετά την χθεσινή ανάρτησή μας έγινε viral στη μπλοκόσφαιρα κάνοντας πολλούς να ψάξουν περισσότερα.

Η Δήμητρα λοιπόν για να τα μαθαίνετε πρώτα από εμάς είναι ένα κορίτσι με καταγωγή από την Άρτα και πιο συγκεκριμένα από το χωριό Άγιος Σπυρίδωνας. Αφού ολοκλήρωσε το σχολείο στο 2ο λύκειο Άρτας κατέβηκε στην Αθήνα προκειμένου να σπουδάσει το όνειρό της.

Να βοηθάει τον κόσμο στα νοσοκομεία. Να γίνει νοσηλεύτρια και πιο συγκεκριμένα βοηθός χειρουργού. Και τα κατάφερε. Εγκαταστάθηκε στον Πειραιά, δουλεύει νύχτα για να έχει την αυτοτέλειά της, έχει τρία αδέρφια αρσενικά που την λατρεύουν και παράλληλα ολοκλήρωσε τις σπουδές της και στο ΤΕΙ οικονομίας και διοίκησης. Όσο για τις αναλογίες της; Με μπόι 1 μέτρο και 70 εκατοστά και με μάτια που παρασύρουν σκέψεις και βλέμματα το κορίτσι έχει πλέον στη φαρέτρα της τέσσερα τουλάχιστον άκυρα τη μέρα. Χυλόπιτες. Δύσκολο κορίτσι πολύ. Τόσο στην προσέγγιση αλλά και στον χειρισμό. Βλέπετε είναι επαγγελματίας και προσεκτική. Όχι τσόλι.

Πηγή: nassosblog