Ποιες γυναίκες έχουν περισσότερους οργασμούς;
Μπορεί ο οργασμός σε κάθε γυναίκα να αποτελεί προσωπική υπόθεση,  αλλά ορισμένες έχουν το μοναδικό προνόμιο να απολαμβάνουν το σεξ περισσότερο. Μία έρευνα που έγινε από το Πανεπιστήμιο  King’s College του Λονδίνου δείχνει ποιες γυναίκες έχουν περισσότερους οργασμούς.orgasmos

 

Μπορεί ο οργασμός σε κάθε γυναίκα να αποτελεί προσωπική υπόθεση,  αλλά ορισμένες έχουν το μοναδικό προνόμιο να απολαμβάνουν το σεξ περισσότερο.

Μία έρευνα που έγινε από το Πανεπιστήμιο  King’s College του Λονδίνου, αποκάλυψε ότι όσες έχουν υψηλό δείκτη συναισθηματικής νοημοσύνης, είναι εκείνες που απολαμβάνουν περισσότερο τον «έρωτα» και έχουν συχνότερους οργασμούς.

Όπως εξηγούν οι επιστήμονες,

Η συναισθηματική νοημοσύνη είναι η ικανότητα να αντιλαμβανόμαστε με ακρίβεια τα συναισθήματά μας και η δυνατότητα να τα εκφράζουμε προκειμένου να βοηθήσουν τη σκέψη μας.

Μάλιστα ο EQ (δείκτης συναισθηματικής νοημοσύνης) τα τελευταία χρόνια θεωρείται ανώτερος ακόμα και από το IQ!

Οι συμμετέχοντες στην έρευνα συμπλήρωσαν ειδικά ερωτηματολόγια για τη σεξουαλική τους συμπεριφορά και απόδοση. Επίσης, απάντησαν και σε ειδικά σχεδιασμένα τεστ που μετρούν τη συναισθηματική ευφυΐα.

Η ανάλυση των δεδομένων έδειξε ότι όσες είχαν υψηλότερο EQ, είχαν και συχνότερους οργασμούς, είτε κατά τη διάρκεια του αυνανισμού, είτε κατά τη διάρκεια του σεξ.

Οι ειδικοί θεωρούν ότι η συναισθηματική νοημοσύνη έχει άμεση επίδραση στη σεξουαλική λειτουργία των γυναικών, καθώς επηρεάζει την ικανότητά τους να επικοινωνούν με το σύντροφό τους σχετικά με τις σεξουαλικές τους επιθυμίες. Μ’ αυτό τον τρόπο μπορούν να απολαμβάνουν περισσότερο τη σεξουαλική πράξη.