Πήγε για μπάνιο στην παραλία παρέα με τα εγγόνια του. Δυο Μέρες Μετά, του Ακρωτηριάζουν το Πόδι…
1-804

Ένας άντρας παλεύει για τη ζωή του αφού κόλλησε ένα σαρκοφάγο βακτήριο σε μία βόλτα του στην παραλία και οι γιατροί αναγκάστηκαν να του κόψουν το δεξί του πόδι. Το βακτήριο είχε μπει από μία γρατσουνιά στο πόδι του, στις 12 Ιουνίου, σε παραλία του Galveston.

55

Η μητέρα του είπε: “Πας για μπάνιο με την οικογένειά σου την Κυριακή, πας για δουλειά τη Δευτέρα, την Τρίτη σε πονάει το πόδι, την Τετάρτη σε πεθαίνει και την Πέμπτη το έχεις χάσει.”

Ο Parrott πήρε τον γιο του και τα εγγόνια του σε μία βόλτα στην παραλία, όπου πέρασαν τουλάχιστον 2 ώρες στο νερό. Την επόμενη μέρα ξεκίνησε να κάνει εμετό και το πόδι του άρχισε να πρήζεται. Ο 50χρονος πήγε στο νοσοκομείο τελικά, όπου του ακρωτηρίασαν το πόδι από το γόνατο και κάτω.

552

Ακόμα παλεύει όμως για τη ζωή του στην εντατική και μία σελίδα GoFundMe έχει δημιουργηθεί για την οικονομική ενίσχυσή του. Οι γιατροί λένε πως μπορεί να χρειαστεί να γίνουν και άλλοι ακρωτηριασμοί.

553

Ο Parrott είναι διαβητικός και η ασθένεια αυτή μπορεί να προκαλέσει ξηροδερμία και μεγάλη ευαισθησία σε βακτηριακές μολύνσεις.

Οι περισσότερες μολύνσεις γίνονται τους ζεστούς μήνες και τα βακτήρια μπορούν να μπουν στο σώμα από το φαγητό ή εκτεθειμένες πληγές. Φέτος, έχουν αναφερθεί 2 περιστατικά στο Galveston, ενώ πέρυσι υπήρξαν 8 τέτοιες περιπτώσεις.

πηγή : fanpage