Ποινική δίωξη στη χήρα για τη δολοφονία του Κρητικού μετανάστη Αντώνη Χριστοφάκη
xristofakis-antwnis

Ποινική δίωξη για την άγρια δολοφονία του 32χρονου Κρητικού Αντώνη Χριστοφάκη το πτώμα του οποίου βρέθηκε τυχαία από οδηγό νταλίκας, στα σύνορα Γερμανίας-Αυστρίας, άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος της χήρας του θύματος αλλά και του 28χρονου συντρόφου της.

nekros-siba

Όπως γράφει η εφημερίδα Tiroler Tageszeitung η χήρα υπήρξε ερωμένη του 28χρονου κατά το χρόνο τέλεσης του εγκλήματος ενώ όπως φαίνεται κατέστρωσαν μαζί το σχέδιο της δολοφονίας του άτυχου Κρητικού. Όπως σημειώνεται στην εφημερίδα η γυναίκα του 32χρονου υποστηρίζει ότι ο ίδιος την κακοποιούσε ενώ φοβόταν ότι σε περίπτωση χωρισμού ο σύζυγος της θα έπαιρνε την εξάχρονη κόρη τους και θα επέστρεφε στην Κρήτη.

Ο άτυχος Αντώνης Χριστοφάκης δολοφονήθηκε στις αρχές του περασμένου Νοέμβρη σε ένα πάρκινγκ στα σύνορα Γερμανίας Αυστρίας. Ο 28χρονος εραστής της συζύγου του. Σύμφωνα με την έρευνα των τοπικών αστυνομικών αρχών ο 32χρονος έχει γαζωθεί από 11 σφαίρες. Έξι από αυτές έπληξαν βασικά όργανα και προκάλεσαν το θάνατό του.

Ο δράστης προσπάθησε να τον πετάξει σε χαράδρα βάθους 150 μέτρων, χωρίς επιτυχία αφού το άψυχο κορμί του έμεινε να κρέμεται από ένα δέντρο.

 

 

 

cretalive.gr