Η πιο «ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ» ληστεία του αιώνα! 30.000 προφυλακτικά και s€x toys η λεία
profilaktika-1
Xιλιάδες προφυλακτικά και ερωτικά βοηθήματα απέσπασαν οι κλέφτες στην πιο πικάντικη ληστεία του αιώνα!

Η πιο «ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ» ληστεία του αιώνα έγινε στο Λας Βέγκας!! Η λεία; Ήταν χιλιάδες προφυλακτικά και εκατοντάδες sex toys. Για να δούμε τις πιο «ροζ» λεπτομέρειες της πιο «πικάντικης» ληστείας του αιώνα.

προφυλακτικά

Μια εταιρία παραγωγής και πώλησης sex toys και προφυλακτικών, στο Λας Βέγκας, μπήκε στο «στόχαστρο» ληστών οι οποίοι καρπώθηκαν μια εντελώς «ροζ» λεία. Την περασμένη Παρασκευή το βράδυ, οι κλέφτες εισέβαλαν στις αποθήκες της εταιρίας και πήραν περισσότερα από 30.000 προφυλακτικά και ερωτικά βοηθήματα!

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η αξία των ερωτικών βοηθημάτων ξεπερνά τις 30.000 δολάρια. Αρκετές χιλιάδες δολάρια είναι και η αξία των κλεμένων προφυλακτικών. Και το ερώτημα, με δεδομένο ότι στην αγορά οι κλέφτες δεν μπορούν να «σπρώξουν» τη λεία τους, είναι εάν τελικά τα ερωτικά βοηθήματα και τα προφυλακτικά τα πήραν για… δική τους χρήση!!

Σίγουρα δεν ευθύνεται ο Σπαλιάρας για τα κλεμμένα προφυλακτικά

Όπως θα έλεγε κανείς χαριτολογώντας, όμως, ο Σπαλιάρας δεν ήταν στο Λας Βέγκας. Παραμένει στο Survivor άρα οι όποιες… υποψίες για τον ηθοποιό είναι στο «αέρα»!

www.topmodels.gr