Το πιο σέξι video-υπενθύμιση ότι έρχονται τα Χριστούγεννα
victorias-secret-angels-1200

7 άγγελοι φόρεσαν το υπέροχα εσώρουχά τους και γύρισαν για πρώτη φορά ένα εορταστικό βίντεο. Όλα όσα θα δείτε έλαβαν χώρα στο διάσημο Château de Vaux-le-Vicomte που βρίσκεται λίγο έξω από το Παρίσι. 

Η Victoria’s Secret ετοιμάζεται για το εορταστικό show της στο Παρίσι αλλά και για τις γιορτές των Χριστουγέννων που είναι οι αγαπημένες των «αγγέλων». Γι’ αυτές τις γιορτές, εκτός από μια απλή εορταστική καμπάνια, η εταιρία γύρισε για πρώτη φορά στην ιστορία της, μια ταινία μικρού μήκους, που διαδραματίζεται στο πολύ διάσημο Château de Vaux-le-Vicomte, λίγο έξω από το Παρίσι.

Οι «άγγελοι»,λοιπόν, Stella Maxwell, Elsa Hosk, Taylor Hill, Romee Strijd, Sara Sampaio, Josephine Skriver και Jasmine Tookes φόρεσαν σαγηνευτικά και πολύ σέξι εσώρουχα με την υπογραφή της Victoria’s Secret, σακάκια που θυμίζουν (ή είναι) Balmain, κρινολίνα, κάπες, φούστες από τούλι και πολύτιμα κοσμήματα προκειμένου να πρωταγωνιστήσουν στην εν λόγω ταινία. Δε χρειάζεται να πούμε κάτι περισσότερο για το αποτέλεσμα καθώς οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.