Η πιο τραγική σύμπτωση που θα μπορούσε να συμβεί: Πατέρας τράκαρε με τον γιο του και πέθαναν και οι δύο
troxaio

Ένα πολύ άσχημο παιχνίδι έπαιξε την Κυριακή η μοίρα στην οικογένεια του 22χρονου Όστιν Μπλέιν Μπράσερ από τις ΗΠΑ, ο οποίος γυρνώντας από ένα βράδυ γλεντιού τράκαρε με τον ίδιο του τον πατέρα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους και οι δύο.

Ο 50χρονος Τζέφρι Μόρις Μπράσερ είχε ξεκινήσει στις 04:00 τα ξημερώματα για να πάει στη δουλειά του, όμως ο 22χρονος γιος του τράκαρε μετωπικά με το φορτηγό του.

«Ο Όστιν είχε πιει και γύρναγε από ξενύχτι όταν τράκαραν. Το να ξέρεις ότι συγκρούστηκαν μετωπικά είναι ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που πρέπει να κατανοήσουμε. Ολόκληρη η κοινότητά μας είναι συντετριμμένη από το τραγικό συμβάν», δήλωσε στο people η ξαδέλφη του Όστιν, Μόνικα Μαρί Έικερ.

Ο Τζέφρι σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ ο Όστιν πέντε ώρες αργότερα αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Αιτία για την απίστευτη τραγωδία σύμφωνα με τις αρχές ήταν το αλκοόλ που είχε καταναλώσει ο νεαρός, ενώ οι πινακίδες των δύο οχημάτων έχουν κρεμαστεί στο σημείο του τροχαίου με τους συγγενείς των θυμάτων να ζητούν από τους περαστικούς να κάνουν μια προσευχή για την ψυχή τους.

 

athensmagazine.gr