Πήραν το νόμο στα χέρια τους: Εξαγριωμένο πλήθος πλακώνει στο ξύλο και διαπομπεύει γυμνούς βιαστές
lintsar282

Οι βιασμοί κοριτσιών και γυναικών στην Ινδία αποτελούν μάστιγα.

Παρά τη διεθνή κατακραυγή που οδήγησε σε αυστηροποίηση της νομοθεσίας τα τελευταία χρόνια, τα περιστατικά δεν έχουν μειωθεί, την ώρα που πολλά θύματα δεν καταγγέλλουν τους βιαστές φοβούμενα τον κοινωνικό στιγματισμό.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, πάντως, πολίτες παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους, τιμωρώντας τους δράστες. Στην πόλη Γίνκινγκ, στο βορειοανατολικό τμήμα της χώρας, μια 17χρονη αποφάσισε να συναντηθεί με έναν άνδρα που «γνώρισε» μέσω διαδικτύου. Στο ραντεβού εμφανίστηκε ο ίδιος μαζί με τρεις φίλους του, οι οποίοι κακοποίησαν σeξουαλικά την ανήλικη και στη συνέχεια την παράτησαν έξω από το σπίτι της τα ξημερώματα.
Συγγενείς και γείτονες εντόπισαν τους δύο από τους δράστες και τους ξυλοκόπησαν. Στη συνέχεια τούς έβγαλαν τα ρούχα, τους έδεσαν τα χέρια πίσω από την πλάτη και τους διαπόμπευσαν ολόγυμνους στους δρόμους της πόλης. Η «πορεία» ολοκληρώθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου και παραδόθηκαν στους αστυνομικούς.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο. Τον προηγούμενο μήνα, εξαγριωμένο πλήθος «μπούκαρε» σε αστυνομικό τμήμα της πόλης Τεζού, αρπάζοντας από το κελί δύο άνδρες που κατηγορούνταν για τη σεξουαλική κακοποίηση και τον θάνατο μιας 5χρονης, και τους λιντσάρισαν.

 

 

 

 

E-Daily.gr