Πλάκα μας κάνεις βρε Νότη! “Δεν ακούω ελληνικά τραγούδια γιατί…”
notis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μπορεί ο Νότης Σφακιανάκης να υπηρετεί το ελληνικό τραγούδι, αρκετές δεκαετίες ο ίδιος ωστόσο σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», παραδέχτηκε πως δεν ακούει τέτοιου είδους μουσική.

«Δεν παρακολουθώ τα ελληνικά δρώμενα, ακούω ξένη μουσική, παλιά και καινούργια κομμάτια. Αποφεύγω να ακούω ελληνικά γιατί ξέρω ότι στο δεύτερο-τρίτο τραγούδι, θα εκνευριστώ. Ακούω το ίδιο πράγμα από άλλες φωνές που μοιάζουν, με παρόμοιες ενορχηστρώσεις, με απαράλαχτο ύφος, με λόγο που δεν έχει και πολλά να πει.

Υπάρχουν βέβαια και ωραία τραγούδια αλλά για να τα ακούσεις θα πρέπει να περάσεις μία ολόκληρη μέρα στο ραδιόφωνο για να πετύχεις 5-10 από αυτά» είπε ο τραγουδιστής.

Ο 56χρονος καλλιτέχνης, είναι από αυτούς που έχουν δεχτεί έντονη κριτική τόσο για τις πολιτικές του απόψεις, όσο και επειδή στα νυχτερινά κέντρα στα οποία εμφανίζεται δεν αφήνει τον κόσμο να πετάει γαρύφαλλα όπως γίνεται συνήθως. Πόσο τον επηρεάζουν όμως αυτές οι κριτικές;

«Εάν σε σχολιάζουν αρνητικά για κάτι που έχεις κάνει, πάει καλά. Εάν όμως σε σχολιάζουν όπως τον Σάκη Ρουβά , επειδή διέπραξε το «αμάρτημα» για ορισμένους να δοκιμάσει την ηθοποιία και να παίξει στην Επίδαυρο, υπάρχει πρόβλημα. Έπαιξε καλά; Αυτό γιατί δεν το λες ρε μπαγάσα, κριτικέ; Άσε το γεγονός πως είναι τραγουδιστής.Ο σωστός κριτικός- αλλά για να είσαι σωστός κριτικός πρέπει να έχεις γεννηθεί στον Ψηλορείτη, να έχεις ανδρεία- πρέπει να είναι και δίκαιος» ανέφερε ο Νότης.

Παράλληλα ο ίδιος δήλωσε με βεβαιότητα, πως υπάρχει μία συνομωσία εις βάρος της Ελλάδας.

«Πιστεύω ακράδαντα πως υπάρχει σενάριο. Π.χ από μέρη που παλαιότερα ήταν ελληνικά, τώρα μας φέρνουν σκοπίμως, λαθραίους μετανάστες, έτσι ώστε να γίνει μία πληθυσμιακή αλλοίωση και να πετύχει η παγκοσμιοποίηση. Το σχέδιο είναι να γίνουν όλα ίσωμα, διότι για να γίνει η παγκοσμιοποίηση δεν πρέπει να υπάρχουν πατρίδες. Το απώτερο σχέδιο είναι η εγκαθίδρυση μίας παγκόσμιας δικτατορίας, δηλαδή να φτάσουμε όλοι σε ένα σημείο να απαυδήσουμε με τους ηγέτες τους οποίους υποτίθεται πως εμείς έχουμε ορίσει» υποστήριξε ο Νότης, ο οποίος αύριοόπως σας έχουμε ενημερώσει θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”.