Πλήρης η κάλυψη για την επέμβαση του 3χρονου Σάββα, λέει το Ωνάσειο!
onasio

Δείτε τι συνέβη με την κάλυψη της επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε ο 3χρονος Σάββας από την Κρήτη και τις διευκρινίσεις που έδωσε το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρονταν στην έκκληση των γονέων του για συγκέντρωση χρημάτων.

Το παιδί είχε υποβληθεί σε καθετηριασμό στο Ωνάσειο την περασμένη εβδομάδα και οι γιατροί ενημέρωσαν τους γονείς του ότι απαιτείται να υποβληθεί σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, καθώς πάσχει από υποβαλβιδική στένωση.

Σύμφωνα με αναρτήσεις που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες σε κρητικά κυρίως μέσα ενημέρωσης, οι γονείς του μικρού Σάββα Κατσαρού ζητούσαν οικονομική στήριξη μέσω τραπεζικού λογαριασμού στην Παγκρήτια Τράπεζα προκειμένου να μπορέσουν να συγκεντρώσουν το ποσό των 5.000 ευρώ που απαιτούνταν για την επέμβαση του παιδιού τους.

Το Ωνάσειο με ανακοίνωσή του αναφέρει ότι ο καθετηριασμός που πραγματοποιήθηκε στον μικρό Σάββα καλύφθηκε πλήρως από τον ασφαλιστικό φορέα, ενώ πλήρη κάλυψη θα έχει ο μικρός ασφαλισμένος και για την καρδιοχειρουργική επέμβαση στην οποία πρέπει να υποβληθεί για την αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας του.

«Επομένως, όσον αφορά το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, δεν απαιτείται καμία δαπάνη για τη χειρουργική επέμβαση και τη νοσηλεία του μικρού Σάββα εκ μέρους της οικογένειάς του» καταλήγει το Ωνάσειο.