«Πληρώνομαι με €200 την ώρα για να ξεφτιλίζω άνδρες»! Μια… αφέντρα αποκαλύπτεται!
c0bca5ecabff040d0d4c7183c4bb40d7

Στριμωγμένη μέσα σε vinyl παντελόνια και στενούς κορσέδες η Αφέντρα Inka βασανίζει πλούσιους πελάτες σε μία μυστική τοποθεσία στο Εδιμβούργο.

H dominatrix χρεώνει 200€ την ώρα για τις υπηρεσίες της, οι οποίες περιλαμβάνουν τράβηγμα μαλλιών, σφαλιάρες και διάφορα άλλα επώδυνα…

DOMINATRIX SCRATCHING BUM

Η εργάτρια του σεξ διασκεδάζει κυρίους της καλής κοινωνίας στο μπουντρούμι του σεξ στο “Σπίτι της Ακολασίας”. Δουλεύει full-time και λέει ότι οι δουλειές πάντα αυξάνονται το Δεκέμβρη, καθώ οι άντρες βρίσκουν χρόνο να λείψουν από το σπίτι λέγοντας ότι πάνε να αγοράσουν δώρα.

DOMINATRIX IN SEX DUNGEON

Όπως αναφέρει η ίδια “Ο Οκτώβρης και ο Νοέμβρης είναι χάλια μήνες αλλά μετά ξανανεβαίνει η δουλειά. Οι άνθρωποι λένε στους συντρόφους τους ότι πάνε για ψώνια και έρχονται σε μένα. Είναι καλή δικαιολογία για να έρθουν στην πόλη, το να είναι μόνοι τους για να πάρουν δώρα και έτσι έρχονται και στην αγαπημένη τους ερωμένη!”

Αν και οι υπηρεσίες που προσφέρει καλύπτουν τις σαδομαζοχιστικές ανάγκες των πελατών της, το σεξ δεν επιτρέπεται. “Πολλοί ντρέπονται και δεν λένε στους συντρόφους τους πράγματα. Απλώς φοβούνται μην τους χάσουν. Δεν έρχονται εδώ για το σεξ, είναι τελείως διαφορετικό.”