Πώς μία σερβιτόρα κέρδισε πάνω από 100 εκατομμύρια χάρη στη γάτα της..
gata_100m_0

Ήταν μία τυπική Αμερικανίδα. Στα 29 της, κέρδιζε τα προς το ζην σερβίροντας σε καφετέρια, ενώ για παρέα στο σπίτι της είχε μία γάτα. Χάρη σε αυτήν όμως, η Τάμπαθα Μπούντεσεν δεν έγινε απλά διάσημη, κατά κάποιο τρόπο, αλλά κυρίως πάμπλουτη.

Πρόκειται για την ιδιοκτήτρια του κατοικίδιου που έγινε γνωστό ως «Grumpy Cat» στον κόσμο του διαδικτύου, ή σε απλά ελληνικά, η «γκρινιάρα γάτα». Το μυστικό είναι στην έκφρασή της, η οποία όμως οφείλεται σε μία μορφή νανισμού από την οποία πάσχει και προκαλεί αυτό το διαρκές συνοφρύωμα.

Εκείνος που θα πρέπει να ευχαριστεί η Τάμπαθα, πέρα από τη γάτα της βέβαια, είναι ο αδερφός της, καθώς αυτός της άλλαξε τη ζωή στις 22 Σεπτεμβρίου του 2012. Ηταν ο άνθρωπος που έβγαλε φωτογραφία της γάτας, η οποία έδειχνε ενοχλημένη όπως πάντα, και τη δημοσίευσε στο Reddit. Αμέσως έγινε viral και η Grumpy Cat έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο. Μόνο στο Imgur, διαδικτυακή υπηρεσία με φωτογραφίες, την είδαν πάνω από 1 εκατομμύριοάνθρωποι μέσα σε 48 ώρες.

Χάρη σε αυτό, η Τάμπαθα δεν χρειαζόταν να δουλεύει ως σερβιτόρα πια. «Μέσα σε λίγες ημέρες ήμουν σε θέση να παραιτηθώ και από τότε το τηλέφωνό μου δεν σταμάτησε να χτυπά», είπε στην Telegraph. Μέσα σε δύο χρόνια η Μπούντεσεν έχει βγάλει σχεδόν 100 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με την εφημερίδα, κερδίζοντας χρήματα από τις εμφανίσεις της γάτας της, από συμφωνίες για βιβλία και την καριέρα… μόντελινγκ του κατοικίδιού της.

Από αυτές τις δύο φωτογραφίες ξεκίνησαν όλα:

 

 

 

 

 

http://www.akous.gr/