Πώς σκοτώνουν την ώρα τους στη Βουλή οι ….βουλευτές (PHOTOS)
kontonis

Η ώρα δεν περνάει με τίποτα… στα έδρανα της Βουλής. Κυρίως όταν ο κοινοβουλευτικός προγραμματισμός περιλαμβάνει τυπικές διαδικαστικές εργασίες, αλλά φευ συμβαίνει και σε συνεδριάσεις…

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φακός συλλαμβάνει βουλευτές να τυρβάζουν, να φτιάχνουν πηγαδάκια μεταξύ τους πιάνοντας ψιλή κουβέντα ή να βρίσκουν καταφύγιο στις δυνατότητες που τους δίνει η τεχνολογία.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο κ. Σταύρος Κοντονής, τον οποίο έπιασε ο φακός να σκοτώνει την ώρα του παίζοντας παιχνίδι στο i-pad την ώρα της συνεδρίασης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

kontonis

Μπορεί  στην ορκωμοσία της Βουλής που είχε εκλεγεί τον Ιανουάριο πρωταθλητές στις selfie να είχαν αναδειχθεί οι βουλευτές του Ποταμιού, ωστόσο, τόσο την παράσταση έκλεψε ένας βουλευτής του κυβερντώντος κόμματος και μάλιστα υπουργός.  Ο Νίκος Φίλης.

Ο κ. Φίλης καθόταν στην πρώτη σειρά των υπουργικών εδράνων. Μάλιστα, ήταν ο πρώτος υπουργός που έφθασε στη Βουλή και έλαβε τη θέση του. Σε κάποια στιγμή και ενώ στην αίθουσα δεν είχε μπει ακόμη ο πρωθυπουργός και η διαδικασία της ορκωμοσίας δεν είχε ξεκινήσει, ο υπουργός Παιδείας έβγαλε το κινητό του και άρχισε να τραβά φωτογραφίες: Τόσο πανοραμικές της Βουλής, όσο και selfies!

Μάλιστα, σε κάποια στιγμή, για να αυτοφωτογραφηθεί σήκωσε και τα γυαλιά του τα οποία παραλίγο να του πέσουν. Διεσώθησαν την τελευταία στιγμή με τη βοήθεια του Πάνου Σκουρλέτη που καθόταν ακριβώς από πίσω, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Και τα … Μοντέλα…Οι κυρίες της βουλής: Τί φόρεσαν στην Ορκωμοσία Κεφαλογιάννη, Καραμανλή, Μάρκου και Ράπτη; 

Μπορεί οι γυναίκες της νέας βουλής να είναι λιγότερες αυτή τη φορά- 59 έναντι 69 του Ιανουαρίου- αλλά εκείνες που εξελέγησαν φρόντισαν να κλέψουν τις εντυπώσεις στην ορκωμοσία.

Με ένα κομψό λευκό φόρεμα επέλεξε να καθίσει στα έδρανα την πρώτη ημέρα της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου η Ολγα Κεφαλογιάννη. Ανάλογη επιλογή έκανε και η Φώφη Γεννηματά, με λευκό σύνολο.

Η Κατερίνα Μάρκου από την άλλη έβαλε… χρώμα στη βουλή, καθώς ξεχώρισε επειδή ήταν ντυμένη στα κόκκινα, αλλά και με το βαθύ ντεκολτέ της μπλούζας της. H Ελενα Ράπτη προτίμησε ένα πιο αυστηρό λουκ, με λευκό πουκάμισο και μαύρο παντελόνι και σακάκι. Τα βλέμματα στράφηκαν και στην Αννα Καραμανλή, η οποία εμφανίστηκε ντυμένη στα μαύρα και με μία λεπτομέρεια από δαντέλα στο ντεκολτέ, ενώ τη σίγουρη λύση του μαύρου επέλεξε και η Ολγα Γεροβασίλη.