• 6 Μαρτίου, 2025

Breaking News :

Κρήτη: Στο έλεος του Θεού καρκινοπαθείς – Αγώνας δρόμου για να βρουν το φάρμακό τους

Τριτοκοσμικές λύσεις στο Ηράκλειο: Μετά το τροχαίο με το μηχανάκι «έλυσαν» το πρόβλημα της «αμαρτωλής» σχάρας, με μια χοντρή ξύλινη τάβλα (Φωτο)

Μανώλης Λιδάκης: Η αδερφή του αποκάλυψε τι έδειξε η νεκροψία του – «10 γιατροί να ήταν από πάνω του δεν τον προλάβαιναν πλέον»

Απίστευτο: Ξεπάτωσαν δεντράκια που είχαν φυτέψει εθελοντές πριν από ένα μήνα στη δράση δεντροφύτευσης στο Τυμπάκι (Φωτο)

Το Σύνολο Νυκτών & Τοξοτών Οργάνων Κρήτης παρουσιάζει την μουσικοχορευτική παράσταση: “Καλήν Εσπέραν Αφεντάδες”

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για το λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων με «πλοκάμια» και στην Κρήτη

Εφιαλτικές στιγμές για ζευγάρι στο Ηράκλειο – Οδηγός προσπάθησε να τους χτυπήσει με το αυτοκίνητό του

Δήμος Φαιστού: Αλλάζει όψη και η Αληθινή

Τρόποι κατανάλωσης Πρωτεΐνης στη Νηστεία

Με ένα μπουκάλι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο για δώρο, αντί για σοκολατάκια, πάνε πλέον επίσκεψη οι Βρετανοί

Vinkmag ad

Prime Time: Η Κωνσταντινούπολη στον ΣΚΑΪ τη Δευτέρα με τον Μανώλη Κωστίδη

Vinkmag ad


Το οδοιπορικό και οι συγκινητικές αφηγήσεις, δίνουν την απάντηση στο ερώτημα: γιατί η Πόλη παραμένει τόσο οικεία και θελκτική για όλους τους Έλληνες;

Τη Δευτέρα 10 Μαρτίου στις 21.00, η κάμερα του Prime Time ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη και ακολουθεί τον Μανώλη Κωστίδη σε μία περιήγηση στην Πόλη των πόλεων.

Δείτε το trailer:

Ξεκινώντας από τον Βόσπορο, γνωρίζουμε Έλληνες που αναζήτησαν εκεί μία νέα ζωή και με τα χρόνια έγιναν ένα με τους 2.000 εναπομείναντες Ρωμιούς και συναντάμε ανθρώπους που επιμένουν να διατηρούν ζωντανή την ελληνική γλώσσα, τις συνήθειες, τα έθιμα και κυρίως τη μνήμη των προγόνων τους. Διασχίζουμε τις γέφυρες που ενώνουν την Ανατολή με τη Δύση και καθόμαστε στα θρανία πλάι στα νεαρότερα μέλη της μειονότητας αλλά και δίπλα σε ενήλικες Τούρκους που επέλεξαν να μάθουν ελληνικά. Μπαίνουμε στα γραφεία των δύο ομογενειακών εφημερίδων που καταγράφουν την ιστορία ενός αιώνα.

Prime Time

Prime Time

Prime Time

Επισκεπτόμαστε την εμβληματική Χάλκη και συνομιλούμε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο για το παρόν και το μέλλον του λίκνου της Ορθοδοξίας.

Prime Time

Prime Time

Prime Time

Το οδοιπορικό του Prime Time και οι συγκινητικές αφηγήσεις των πρωταγωνιστών του, δίνουν την απάντηση στο ερώτημα: γιατί, παρά τα καθοριστικά ιστορικά γεγονότα, η Πόλη παραμένει τόσο οικεία και θελκτική για όλους τους Έλληνες;

Prime Time στην Κωνσταντινούπολη, τη Δευτέρα 10 Μαρτίου στις 21.00, στον ΣΚΑΪ, με τον Μανώλη Κωστίδη.

Πηγή: skai.gr



Source link

    Read Previous

    Τριτοκοσμικές λύσεις στο Ηράκλειο: Μετά το τροχαίο με το μηχανάκι «έλυσαν» το πρόβλημα της «αμαρτωλής» σχάρας, με μια χοντρή ξύλινη τάβλα (Φωτο)

    Read Next

    Κρήτη: Στο έλεος του Θεού καρκινοπαθείς – Αγώνας δρόμου για να βρουν το φάρμακό τους

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular