Πρώην αντιδήμαρχος απολύθηκε από το δημόσιο για πλαστό τίτλο σπουδών!
schoinaraki-aggeliki1-620x330

Αυτή κι αν είναι είδηση! Η πρώην αντιδήμαρχος Ηρακλείου, Αγγελική Σχοιναράκη, η οποία είχε εμπλακεί σε υπόθεση ανάθεσης εργασιών από το δήμο σε εταιρεία που ήταν μέτοχος, απολύθηκε την περασμένη Δευτέρα από τον δημόσιο οργανισμό στον οποίο εργαζόταν τα τελευταία 12 χρόνια, επειδή θεωρήθηκε ότι είχε προσκομίσει πλαστό πιστοποιητικό!

Η κ. Σχοιναράκη εργαζόταν στον ΟΚΑΝΑ από το 20ο3, από τότε δηλαδή που εξελέγη δημοτική σύμβουλος Ηρακλείου με τον κ. Κουράκη, αλλά η ίδια ουδέποτε το ανέφερε στα βιογραφικά της, καθώς σημείωνε μόνο ότι ήταν αρχαιολόγος. Τώρα λοιπόν, με αφορμή την απόλυσή της, μάθαμε ότι ήταν εργαζόμενη στη γραμματεία του Οργανισμού κατά των ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) από τον Ιούνιο του 2003, με άδεια από τη δουλειά της όμως για όσα χρόνια ήταν αντιδήμαρχος.

Η απόλυσή της έγινε με απόφαση της διοίκησης του Οργανισμού, η οποία λήφθηκε στις 25 Φεβρουαρίου 2015 και υπογράφηκε στις 2 Μαρτίου. Σύμφωνα με τις αποφάσεις, η κ. Σχοιναράκη είχε προσκομίσει πτυχίο αγγλικών το οποίο όμως θεωρήθηκε πλαστό!

schoinaraki-aggeliki

 

 

 

 

 

candianews.gr