Η πρώην εξοχική κατοικία του Γιάννου Παπαντωνίου είναι η απόδειξη ότι το ΠΑΣΟΚ έκανε έργα (PHOTO)
papantoniou_billa_enoikiaseis-9

600 τετραγωνικά σπίτι με 100 τετραγωνικά πισίνα πούλησε πρόσφατα ο Γιάννος

To ΠΑΣΟΚ όπως όλοι ξέρουμε (ακόμα και οι πιο σκληροπυρηνικοί χέητερς) ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΑ. Οι υπουργοί του σοσιαλιστικού κινήματος, δούλευαν σαν τα σκυλιά, για να μας φτιάξουν, metro, γιοφύρια, δρόμους,ολυμπιακά ακίνητα, κλπ. Στα μικρά διαλειμματάκια αυτού του δημιουργικού οργασμού, είναι φυσικό τα μεγαλοστελέχη του κόμματος να θέλουν να έχουν ένα μικρο τσαρδί, για να ξεκουραστούν για να συνεχίσουν μετά πάλι ακατάπαυστα τον ιερό αγώνα τους να κανουν και άλλα έργα.

 

papantoniou_billa_enoikiaseis-9

 

O Γιάννος Παπαντωνίου, πολέμησε για τον σοσιαλισμό, από την θέση του υπουργού οικονομικών αρχικά και μετέπειτα από την νευραλγική θέση του υπουργού εθνικής αμύνης (διαδέχτηκε τον πολιτικά διωκόμενο Άκη). Κατηγορήθηκε (άδικα σύμφωνα με τον ίδιο) για μη δηλωμένα χρήματα που βρέθηκαν μέσω της λίστας Λαγκάρντ και του επιβλήθηκε από το δικαστήριο πρόστιμο 34.600 ευρώ.

Ο άλλοτε πανίσχυρος άντρας του ΠΑΣΟΚ, μετά από αυτό το πρόστιμο, αναγκάστηκε να πουλήσει κοψοχρονιά το μικρο ησυχαστήριο των 600 τετραγωνικών με την 100 τετραγωνικών πισινά που διέθετε  στην Σύρο, σε έναν Ελληνοαμερικάνο επιχειρηματία, για το ευτελές ποσό του 1.000.000 ευρώ.

Ακολουθούν φωτογραφίες του εξοχικού σπιτιού του Γιάννου, εκεί που ο πρωην υπουργός έχτιζε τις στρατηγικές του που έφεραν την Ελλάδα μας ισχυρή στον 21ο αιώνα.

papantoniou_billa_enoikiaseis-3

papantoniou_billa_enoikiaseis-4

papantoniou_billa_enoikiaseis-3

papantoniou_billa_enoikiaseis-2
papantoniou_billa_enoikiaseis-6

papantoniou_billa_enoikiaseis-7

 

 

Το ακίνητο πλέον διατίθεται προς εβδομαδιαία ή μηνιαία ενοικίαση και με ελάχιστες δεκάδες χιλιάδες ευρώ μπορείτε να ζήσετε για λίγο τη μαγεία του ΠΑΣΟΚ στο πρωήν ησυχαστήριο του Γιάννου του Παπαντωνίου.