Προσοχή από αύριο – Το φαινόμενο που θα σας κάνει να νιώσετε δυσφορία
kairos2
Αποπνικτική αναμένεται να είναι η ατμόσφαιρα αύριο, Πέμπτη (07/04/2016) σε όλη τη χώρα.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) προβλέπονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν με πιθανότητα ασθενών βροχών στα νότια. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα δυτικά και νότια. Οι άνεμοι ασθενείς και βαθμιαία στα νότια ανατολικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε υψηλό για την εποχή επίπεδα.
AdTech Ad

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και βαθμιαία ανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 09 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αραιές νεφώσεις που από το απόγευμα βαθμιαία θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι ασθενείς και βαθμιαία νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 09 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 08 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από τις απογευματινές ώρες είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές στα νότια. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και τις απογευματινές ώρες είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές στα νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια από ανατολικές διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 09 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.