Προσοχή πολύ σκληρές εικόνες από ζώο … κακοποιημένο μέχρι θανάτου
236832

Το πάθημα της γυναίκας του δεν του έγινε μάθημα και ο ηλικιωμένος που είδε πριν από 20 ημέρες τη σύζυγό του να καταδικάζεται σε 18 μήνες φυλάκισης, από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου επειδή είχε πετάξει στα σκουπίδια ένα κουταβάκι, “χτύπησε” κι ο ίδιος.

Μόνο που αυτή τη φορά η σκληρότητα ξεπέρασε κάθε όριο και κάθε φαντασία, αφού σύμφωνα με όσα δημοσιοποιούνται στην ιστοσελίδα της Ζωόφιλης Δράσης, ο εν λόγω άνδρας χτύπησε και σκότωσε με σωλήνα, ένα θηλυκό κουτάβι, 4 μηνών, ράτσας γκρένενταλ.

Το χτύπημα ήταν τόσο δυνατό που του προκάεσε αιμάτωμα στο στέρνο και συμφόρεση στους πνεύμονες, με αποτέλεσμα το άτυχο ζώο να ξεψυχήσει από οξύ καρδιοαναπνευστικό επεισόδιο και συνέπεια πόνους.

Σαν να μην ήταν όλα αυτά αρκετά, πήρε το κουτάβι και το πέταξε στο διπλανό ελαιόφυτο, από όπου διερχόμενοι το περισυνέλεξαν και ειδοποίησαν τη Ζωόφιλη Δράση.

Το ζώο μεταφέρθηκε νεκρό πια στον κτηνίατρο κ.Πιπεράκη, ο οποίος έκανε νεκροψία-νεκροτομή στο ζώο και με σχετική γνωμάτευση βεβαιώνει όλα τα παραπάνω για το θάνατο του κουταβιού.

Για το περιστατικό σχηματίζεται δικογραφία, ενώ η Ζωόφιλη Δράση θα φροντίσει να ταφεί το άτυχο κουταβάκι.

Σοκαριστικές εικόνες από ζώο ... κακοποιημένο μέχρι θανάτου
Σοκαριστικές εικόνες από ζώο ... κακοποιημένο μέχρι θανάτου

Ωστόσο, απευθύνεται κάλεσμα για τα τέσσερα κουταβάκια και τη μητέρα τους που βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο και για τα οποία ζητείται άμεσα φιλοξενία ή και υιοθεσία, πριν καταλήξουν … κι αυτά νεκρά!

 

 

 

 

www.cretalive.gr