Πρωτοφανής φρίκη: 36χρονος ασέλγησε σε 6χρονη! Η βόλτα σε φιλικό σπίτι με την νταντά που…
viasmos_161028_161636

Σε δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο παραπέμφθηκε 36χρονος σε σχέση με την υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος 6χρονης.

Ο 36χρονος που ανακρινόμενος παραδέχτηκε ενοχή προσήχθη σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου αφού εξέπνευσε το διάταγμα κράτησης του για 6 ημέρες και το δικαστήριο διέταξε την παραπομπή του σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου στις 24.11.2016.

Το δικαστήριο ωστόσο αναμένεται να αποφασίσει αύριο κατά πόσο ο 36χρονος θα παραμείνει ή όχι υπό κράτηση μέχρι την ημερομηνία που ορίστηκε για την παραπομπή του στο Κακουργιοδικείο Πάφου.

Η κατηγορούσα αρχή ζήτησε όπως ο 36χρονος παραμείνει υπό κράτηση.

Τη νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικου κοριτσιού ηλικίας 6 χρόνων διερευνά η Αστυνομία μετά από σχετική καταγγελία.

Ύποπτος φέρεται να είναι 36χρονος ο οποίος σύμφωνα με την καταγγελία χάιδευε το 6χρονο κοριτσάκι σε διάφορα μέρη του σώματος του. Ο 36χρονος συνελήφθη το απόγευμα της 26ης Οκτωβρίου με δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

ΣΟΚ! 36χρονος ΑΣΕΛΓΗΣΕ σε 6χρονη-Η βόλτα σε φιλικό σπίτι με την νταντά έγινε ΕΦΙΑΛΤΗΣ

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 36χρονος φέρεται να έχει παραδεχτεί το αδίκημα που διέπραξε.

Το κοριτσάκι ανέφερε στους γονείς του τι είχε συμβεί στο σπίτι του 36χρονου στις 13 Οκτωβρίου. Από εκείνη την ημέρα είχε αλλάξει εντελώς η συμπεριφορά της και οι γονείς προβληματίστηκαν έντονα.

Σύμφωνα με την καταγγελία το κοριτσάκι είχε μεταβεί πριν δύο περίπου εβδομάδες στο σπίτι των γονιών του 36χρονου μαζί με την κοπέλα που την φροντίζει, όταν οι γονείς της απουσίαζαν.

Η μικρή ανέφερε στην οικογένεια της ότι ο 36χρονος γιος της οικογένειας, την παρέσυρε σε δωμάτιο του σπιτιού και προχώρησε σε σεξουαλική κακοποίηση της .

 

 

 

www.athensmagazine.gr