• 21 Μαρτίου, 2025

Breaking News :

Κρήτη: Οι απάτες με παράνομες επιδοτήσεις μετακινήθηκαν …από τα βοσκοτόπια στους ελαιώνες

Φωτιά σε αίθουσα του Πολυτεχνείου Κρήτης εν ώρα μαθήματος (Φωτο)

Κρήτη: Τροχαίο ατύχημα στις Μοίρες- Συγκρούστηκαν δύο αυτοκίνητα

Στην Εντατική 8χρονος μαθητής που πνίγηκε από φλούδα πορτοκαλιού

H  έρευνα των αστυνομικών του ΤΑΕ Μεσαράς αποκάλυψε ολόκληρο  οπλοστάσιο, σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας

Τα άγρια χόρτα της Κρητικής γης στο πιάτο μας από τους  καταξιωμένους σεφ της Ολυμπιακής Ομάδας Γαστρονομίας (Φωτο)

Τοποθέτηση απινιδωτών τελευταίας γενιάς σε Σοκαρά και Στάβιες

Στην πίστα της Φανερωμένης ο 1ος αγώνας Scramble για το 2025 στην Κρήτη

O Δήμος Γόρτυνας, ενημερώνει και προειδοποιεί τους ιδιοκτήτες, για τα δέντρα που  εμποδίζουν την ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων

28ος Αγώνας Ανώμαλου Δρόμου και Πεζοπορίας Κουδουμά: Ξεκίνησαν οι εγγραφές

Vinkmag ad

Προβληματισμός για τα κρούσματα μηνιγγίτιδας στην Κρήτη…Τρία παιδιά νοσηλεύονται στο νοσοκομείο

Vinkmag ad
emvolio
Προβληματισμό προκαλούν τα τρία κρούσματα μηνιγγίτιδας τα οποία εκδηλώθηκαν σε παιδιά σε διάστημα μιας εβδομάδας σε Χανιά και Ρέθυμνο.

Τα περιστατικά αν και δεν χαρακτηρίζονται σοβαρά από τους γιατρούς, παρόλα αυτά δημιουργούν έναν προβληματισμό σε ότι αφορά τον αριθμό τους σε μικρό σχετικά χρονικό διάστημα συμφωνα με το zarpanews.gr.

Η υγεία τους

Δεν διατρέχει κανένα απολύτως κίνδυνο η υγεία των τριών παιδιών που νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων με συμπτώματα μηνιγγίτιδας σύμφωνα με την κ. Νίκη Μπαρδάτσου, διευθύτρια της Ιατρικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων.

Όπως επεσήμανε στα “Χανιώτικα Νέα” η Διευθύντρια της Ιατρικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, η κατάσταση της υγείας των παιδιών είναι πολύ καλή, δεν εμπνέει ανησυχία, ελέγχονται πλήρως από τους θεράποντες ιατρούς και έχουν λάβει την κατάλληλη ιατρική αγωγή προκειμένου να μην κινδυνεύσει η υγεία τους.

Σε ερώτηση των “Χ.Ν.” εάν υπάρχει προβληματισμός από τα τρία κρούσματα η κ.  Μπαρδάτσου τόνισε πως «δεν υπάρχει λόγος ιδιαίτερης ανησυχίας καθώς πρόκειται για μεμονωμένα περιστάτικα  από διαφορετικές περιοχές.»

Τα δύο παιδιά είναι από περιοχές του νομού Χανίων και το ένα από το Ρέθυμνο. Τα δύο περιστατικά εισήχθησαν στο Γενικό Νοσοκομείο το βράδυ της Πέμπτης ενώ το ένα παιδί νοσηλεύεται εδώ περίπου μία βδομάδα.

    Read Previous

    Σε δίκη η νεαρή που έκανε έρωτα με πιτ μπουλ: “Το έκανα για να ερεθίσω τον φίλο μου!”…Φρίκαραν μέχρι και οι δικαστές

    Read Next

    Πόσο θα πληρώσετε για τέλη κυκλοφορίας το 2017 όλοι οι (Πίνακες)

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular