Ράγισαν και οι πέτρες στο ναό του Αγίου Σπυρίδωνα – Τι ακουγόταν όταν έφτασε η σορός; (VIDEO- Photos)
paneli

Θλίψη και σπαραγμός στη Νέα Ιωνία όπου από πολύ νωρίς το πρωί εκατοντάδες άνθρωποι έχουν συγκεντρωθεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία όπου έχει εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Παντελή Παντελίδη. 

Πλήθος κόσμου με δάκρυα στα μάτια, γνωστοί αλλά και άγνωστοι, συγγενείς, φίλοι, η γειτονιά που μεγάλωσε ο Παντελής αλλά και εκατοντάδες θαυμαστές του έχουν φτάσει στην εκκλησία για να πουν το τελευταίο αντίο σε ένα παιδί που ήρθε και έφυγε σαν κομήτης από τη ζωή.

 Συνάδελφοί του από το Πολεμικό Ναυτικό, νέα παιδιά, μαθητές ακόμα και από δημοτικά σχολεία της περιοχής βρίσκονται εκεί με τον κόσμο να ξεσπά σε χειροκροτήματα και και να φωνάζει Παντελή θα ζεις για πάντα «Τι διάσημος, ένα παιδί της διπλανής πόρτας ήταν, ένας απλός άνθρωπος» λένε οι γείτονες, άνθρωποι που θυμούνται τον Παντελή από μικρό παιδί και που τώρα δεν μπορούν να πιστέψουν τον χαμό του.

Η τελευταία πράξη της τραγωδίας παίζεται σήμερα στις 15:00 το μεσημέρι στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης όπου θα τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία οι δικοί του άνθρωποι αλλά και ο κόσμος που τον λάτρεψε και δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει το πόσο πρόωρα και άδικα κόπηκε το νήμα της ζωής του.