Ραντεβού στα… γυμνά: Επιλέγουν το ταίρι τους βάσει των γεννητικών τους οργάνων και μόνο! ΔΕΙΤΕ το πιο ακατάλληλο τηλεπαιχνίδι! (BINTEO & ΦΩΤΟ)
Naked-Attraction

Τα μηχανάκια, καθηλώνοντας το τηλεοπτικό κοινό, «έσπασε» στη γερμανική πρεμιέρα του το τηλεπαιχνίδι Naked Attraction, θυμίζοντας κάτι από «Ραντεβού στα τυφλά» στην… ολόγυμνη εκδοχή του.
Στο τηλεπαιχνίδι που έχει προκαλέσει πάντως και θύελλα αντιδράσεων, καθώς – σύμφωνα με τους συντηρητικούς – δεν συνάδει με τα ιδανικά και τις αξίες της χώρας, περνώντας λάθος μήνυμα στις νέες γενιές, οι συμμετέχοντες επιλέγουν το ταίρι τους βάσει των γεννητικών τους οργάνων και μόνο!
Naked_Attraction3

Naked-Attraction

Naked-Attraction2
Έκανε πρεμιέρα (πού άλλου;) στη Βρετανία («Channel 4») πέρυσι, ωστόσο έχει βαλθεί να κατακτήσει ολόκληρη την Ευρώπη με δεύτερη στάση τη Γερμανία (RTL).
Αρχικά οι υποψήφιοι αποκαλύπτουν τα γεννητικά τους όργανα προκειμένου να γίνει το πρώτο… ξεσκαρτάρισμα, ενώ σταδιακά ο παίκτης έχει όλο και πιο… ολοκληρωμένη άποψη για το σώμα του «διαγωνιζομένου».

Όπως εξηγεί η εντυπωσιακή τηλεπαρουσιάστρια Μίλκα, ο κάθε παίκτης ή παίκτρια, μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε έξι υποψηφίους.
Η επιλογή, δε, γίνεται όχι με ερωτήσεις, αλλά καθαρά… ανατομικά, με τους διαγωνιζομένους να μπαίνουν σε μια βιτρίνα όπως ακριβώς ήρθαν στον κόσμο, ενώ όσο εξελίσσεται το παιχνίδι, η αποκάλυψή τους γίνεται τμηματικά από πάνω προς τα κάτω.
Όταν τελικά μένει μόνο ένας, γδύνεται και ο… υπεύθυνος γι΄ αυτό (ο παίκτης που επιλέγει) και συζητούν για να γνωριστούν καλύτερα.
tilepaixnidi
Οι υπεύθυνοι πάντως του παιχνιδιού απαντούν στους κατακριτές ότι μόνο καλό θέλουν να κάνουν στην κοινωνία, αφού σκοπός τους είναι να αναδειχθεί η επιλογή συντρόφου χωρίς τη σύγχρονη πολυπλοκότητα λόγω των ρούχων, του στιλ, των αξεσουάρ και φυσικά των social media…

 

 

makeleio.gr