Ρεβεγιόν ακολασίας σε βίλα στα βόρεια προάστια: Swingers αντάλλαξαν ευχές και…. συντρόφους
zevgari sto krevati

Την ώρα που οι περισσότεροι Αθηναίοι υποδέχονταν γύρω από το γιορτινό τραπέζι μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα το νέο έτος, 80 ζευγάρια swingers αντάλλασσαν μαζί με τις ευχές για χαρούμενο 2020 τους συντρόφους τους και τις ερωτικές παρτενέρ τους.

Το ρεβεγιόν των οργίων, όπως αποκαλύπτει η “Espresso”, έγινε σε βίλα των βορείων προαστίων που ανήκει σε επιχειρηματία, ο οποίος όχι μόνο άνοιξε την επιβλητική πόρτα της έπαυλής του σε swingers, αλλά έλαβε και ο ίδιος μέρος στα όργια σε ένα σκηνικό βγαλμένο από την ταινία “Μάτια ερμητικά κλειστά”.
Οι πρωταγωνιστές φορούσαν μάσκες για να μην αναγνωρίζονται τα πρόσωπά τους. Ανάμεσά τους ήταν μοντέλα, γόνοι επιχειρηματικών και εφοπλιστικών οικογενειών κ.α. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες της “Espresso”, τα ζευγάρια που πήραν μέρος στο πρωτοχρονιάτικο όργιο με το που πάρκαραν τα αυτοκίνητά τους και προτού ακόμη εισέλθουν στο εσωτερικό της βίλας, προμηθεύονταν τις μάσκες και τις φορούσαν αμέσως για να προστατεύσουν την ανωνυμία τους. Κάθε ζευγάρι πλήρωνε “για το καλό του χρόνου” 250 ευρώ.