Σάλος για ομαδικό βιασμό κοπέλας με ειδικές ανάγκες από εφήβους σε λεωφορείο
viasmos19

Συνελήφθησαν έξι άτομα – Οι δράστες ήταν ηλικίας 15-17 ετών και κατέγραφαν την πράξη τους με κινητό τηλέφωνο

Σάλο έχει προκαλέσει στο Μαρόκο το βίντεο που καταγράφει καρέ-καρέ τον βιασμό μιας γυναίκα 24 ετών μέσα σε λεωφορείο από ομάδα εφήβων.

Σύμφωνα με την αστυνομία στην αποτρόπαια πράξη, την οποία φρόντισαν να καταγράψουν με το κινητό τους τηλέφωνο, συμμετείχαν έξι έφηβοι ηλικίας 15-17 ετών που έχουν συλληφθεί.

Η σεξουαλική επίθεση σημειώθηκε στην πόλη Καζαμπλάνκα. Στο πολύ σκληρό βίντεο φαίνονται οι νεαροί δράστες να ορμάνε στην κοπέλα, να τη γδύνουν και τελικά να την βιάζουν.

Το ακόμα πιο εξοργιστικό είναι ότι όπως έγινε γνωστό στη συνέχεια η γυναίκα ήταν ειδικών αναγκών και γι’ αυτό οι δράστες γελούσαν σε βάρος της ενώ την κακοποιούσαν. Ωστόσο η οικογένειά της υποστηρίζει ότι πρόκειται για 12 ετών κορίτσι.

Εντύπωση προκαλεί,επίσης, το γεγονός ότι αν και η κοπέλα ουρλιάζει κανείς δεν έρχεται σε βοήθεια της ενώ και το λεωφορείο συνεχίζει κανονικά την πορεία του.

Σύμφωνα με τον οργανισμό συγκοινωνιών M’Dina η επίθεση σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή αν και οι αρχές υποστηρίζουν ότι έγινε πριν από περίπου 3 μήνες αλλά έγινε γνωστή τώρα λόγω της δημοσιοποίησης του βίντεο στα social media.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

 

 

protothema.gr