Σάλος με το γιατρό που ήταν παντρεμένος στην Κρήτη και… ξαναπαντρεύτηκε
gamos-8-ok-640x384

Ήταν παντρεμένος με παιδιά στην Κρήτη και έκανε γάμο – «μαϊμού» με γυναίκα στη Χαλκίδα

Αναπάντητα εξακολουθούν να παραμένουν τα ερωτήματα αναφορικά με το γάμο – «μαϊμού» που τελέστηκε στη Χαλκίδα το 2014, μεταξύ μίας γυναίκας που κατοικεί στην Αθήνα και ενός – ήδη – παντρεμένου γιατρού, ο οποίος είχε την οικογένειά του στην Κρήτη.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του evialead.gr, το οποίο και έφερε στο «φως» της δημοσιότητας την υπόθεση, το ζήτημα είναι υπό διερεύνηση και συγκεκριμένα διερευνάται ποιος πραγματοποίησε το γάμο, καθώς και ποιος είχε τα κλειδιά του Δημαρχείου ώστε να ανοίξει την αίθουσα και να τελεστεί η τελετή – «μαϊμού».

Ποιος άνοιξε την αίθουσα;
Αναφορικά με το τελευταίο ερώτημα, αυτό φαίνεται να είναι και αρκετά κρίσιμο, καθώς ο γάμος δεν τελέστηκε στην αίθουσα τελετών του Δημαρχείου, αλλά στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Από αυτό προκύπτει ότι, ο δράστης ο οποίος σχεδίασε και υλοποίησε το γάμο – «μαϊμού», προτίμησε, για αδιευκρίνιστο λόγο μέχρι στιγμής, την αίθουσα συνεδριάσεων και όχι την αίθουσα στην οποία πραγματοποιούνται οι πολιτικοί γάμοι στο Δημαρχείο Χαλκιδέων.

Ψάχνουν να βρουν ποιος πραγματοποίησε το γάμο

Όπως αναφέρθηκε σε χτεσινό δημοσίευμα του neakriti.gr, για την εν λόγω υπόθεση ο Δήμος Χαλκιδέων πραγματοποιεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ).

Στη διάθεση των ιθυνόντων για την ΕΔΕ, υπάρχει μία φωτογραφία από τον… πολύκροτο γάμο, στην οποί απεικονίζεται τόσο το ζευγάρι, όσο και δύο γνωστά πρόσωπα της Χαλκίδας, οι οποίοι ήταν οι κουμπάροι.

Αυτός που δε φαίνεται στην εν λόγω φωτογραφία είναι ο άνθρωπος ο οποίος τέλεσε το γάμο, γεγονός το οποίο και… εξηγείται, καθώς ο ίδιος γνώριζε ότι διέπραττε έναν παράνομο γάμο και γι’ αυτό διατήρησε και την ανωνυμία του.

Η νύφη θα αποκαλύψει το πρόσωπο

Η νύφη, η οποία και είχε μεταβεί στο Δημαρχείο Χαλκιδέων, ώστε να λάβει το διαζευκτήριο από τον εν λόγω γάμο, είναι εκείνη η οποία αναμένεται να δώσει τις απαντήσει που ψάχνουν οι άνθρωποι που διενεργούν την ΕΔΕ.

Οι ιθύνοντες για την ΕΔΕ, πρόκειται να δείξουν φωτογραφίες στη γυναίκα και, ιδίως εάν ο άνθρωπος που τέλεσε το γάμο είναι γνωστός στην πόλη, δεν είναι δύσκολο να βρεθεί.

Από την άλλη, εάν πρόκειται για κάποιον άγνωστο, ο οποίος εμφανίστηκε ενώπιον της νύφης ως ο αρμόδιος… Αντιδήμαρχος που τελεί τους πολιτικούς γάμους, τότε η υπόθεση θα γίνει ακόμη πιο περίπλοκη.

Σήμερα καταθέτει ο γιατρός

Πάντως σήμερα, έχει κληθεί να καταθέσει για την υπόθεση και ο… γαμπρός.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα του evialead.gr, το πιο πιθανό σενάριο είναι να μην εμφανιστεί στη διαδικασία της ΕΔΕ ο γιατρός, καθώς, μετά την αποκάλυψη του θέματος, προφανώς και έχει κάθε λόγο να κρύβεται, γνωρίζοντας ότι η υπόθεση, έτσι ή αλλιώς, θα φτάσει στη Δικαιοσύνη.

Υπενθυμίζεται ότι ο εν λόγω γιατρός, αποφάσισε να παντρευτεί την αγαπημένη του και να ζήσει μαζί της στην Αθήνα, ενώ ήταν ήδη παντρεμένος με μία γυναίκα στην Κρήτη, με την οποία – μάλιστα – είχαν και δύο παιδιά.

Για να… καλύψει τις ατασθαλίες του, ο γιατρός έλεγε στη… δεύτερη σύζυγό του ότι ήταν μέλος των… μυστικών υπηρεσιών και για το λόγο αυτό έπρεπε να βρίσκεται κάθε Σαββατοκύριακο στην Κρήτη

 

 

 

 

neakriti.gr