Σάλος με την ψεύτικη ψυχίατρο του πατέρα της Άννυ – ΒΙΝΤΕΟ
psi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η συγκεκριμένη γυναίκα παρουσιάστηκε ως η ψυχίατρος που παρακολουθούσε το ζευγάρι και μάλιστα αποκάλυψε ότι 4 φορές είχε εισηγηθεί στην εισαγγελία να μείνει η Άννυ με τους παππούδες της.

Αρχικά, η γυναίκα εμφανίστηκε με παρέμβασή της στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Mega με το όνομα Μαρία Καλογεροπούλου και προχώρησε στην αποκάλυψη, ότι 4 φορές είχε εισηγηθεί στην εισαγγελία να μείνει η 4χρονη Άννυ με τους παππούδες της. Παράλληλα, δήλωσε ότι είναι ψυχίατρος του ΟΚΑΝΑ και ότι παρακολουθούσε τον πατέρα αλλά και τη μητέρα της άτυχης μικρής.

Στη συνέχεια, η ίδια γυναίκα φιλοξενήθηκε και στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, λέγοντας τα ίδια ακριβώς πράγματα, ωστόσο εκεί, ο δικηγόρος της μητέρας της Άννυ, ο οποίος βρισκόταν στο πάνελ, Σταύρος Γεωργίου, την αμφισβήτησε έντονα, καθώς το όνομά της δεν υπήρχε πουθενά στη δικογραφία.

Λίγη ώρα αργότερα, ο ΟΚΑΝΑ, έβγαλε ανακοίνωση, με την οποία διέψευδε ότι η συγκεκριμένη ανήκε στο ιατρικό δυναμικό του, ενώ και η εισαγγελία, διέψευσε τις αποκαλύψεις που έκανε, ότι είχε εισηγηθεί η ίδια 4 φορές να μείνει η Άννυ με τους παππούδες της στην Βουλγαρία.

Έτσι, η εισαγγελία διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για το θέμα και οι αρχές συνέλαβαν τη συγκεκριμένη γυναίκα.

 

 

http://www.enikos.gr/