Σάλος στην Πάτρα ροζ σκάνδαλο….. Έπιασε στο κρεβάτι τη μάνα της με τον…!
dfd316116257afcf21311b0456cd8dd6

Απίστευτο και όμως αληθινό!

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει η είδηση που έρχεται από την Πάτρα με «πρωταγωνιστές» έναν 32χρονο και τη 45χρονη πεθερά του.

Ο γαμπρός και η πεθερά, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Freddo έκρυβαν ένα μεγάλο μυστικό, η αποκάλυψη του οποίου προκάλεσε σάλο! Τι συνέβη; Τους «τσάκωσαν» στο κρεβάτι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα πριν από περίπου μία εβδομάδα η 5χρονη κόρη του 32χρονου έπιασε στα… πράσα τον πατέρα της με τη γιαγιά της.

Η 45χρονη πήγαινε καθημερινά στο σπίτι της μικρής για να την κρατήσει. Κανείς, όμως, δεν είχε υποψιαστεί το παραμικρό αφού το παράνομο ζευγάρι πρόσεχε και δεν έδινε δικαιώματα. Πριν από μία εβδομάδα όμως η αποκάλυψη έσκασε σαν βόμβα. Γαμπρός και πεθερά βρίσκονταν στην κρεβατοκάμαρα και ήταν ήσυχοι πως για ακόμα μία φορά δεν θα τους πάρει είδηση κανένας…

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Freddo, το 5χρονο κοριτσάκι έπιασε τον 32χρονο πατέρα με την 45χρονη γιαγιά στο κρεβάτι. Έβαλε τις φωνές και εκείνη την ώρα μπήκε στο σπίτι η μητέρα του παιδιού και γυναίκα του 32χρονου, που επέστρεψε νωρίτερα από τη δουλειά. Στο σπίτι εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλλους και από τις φωνές κατάλαβε όλη η γειτονιά, αυτά που συνέβαιναν. Η γυναίκα που εργαζόταν για να συντηρεί τον 32χρονο άνεργο άνδρα της έφυγε από το σπίτι και πλέον είναι αποφασισμένη να κινήσει τις διαδικασίες για διαζύγιο…

 

 

 

 

Πηγή: Εφημερίδα Freddo