Σάλος στο διαδίκτυο με την φωτογραφία που δείχνει ζευγάρι να κάνει έρωτα μέσα σε πυροσβεστικό όχημα! (photo)
31229c_2

Τη φωτογραφία φέρεται να ανήρτησε κάποιος που υποστηρίζει ότι είναι πυροσβέστης σε ιστοσελίδα ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων

Σάλο έχει προκαλέσει στο Μάντσεστερ η φωτογραφία που φέρεται να έχει αναρτηθεί σε ιστοσελίδα για swingers και στην οποία ένα ζευγάρι εμφανίζεται να κάνει σεξ σε όχημα της πυροσβεστικής.

Στη φωτογραφία, την αυθεντικότητα της οποίας επιβεβαίωσε η τοπική πυροσβεστική υπηρεσία, φαίνεται μια γυμνή γυναίκα με σκυμμένο κεφάλι ενώ από πίσω της βρίσκεται ένας άνδρας που προσπαθεί να της πιάσει τα στήθη.

Ο χρήστης που ανέβασε τη φωτογραφία υποστήριξε ότι είναι πυροσβέστης «που αναζητά φίλους swingers».

Δείτε την φωτογραφία 

Βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι εκτός από την επίμαχη φωτογραφία υπάρχουν και άλλες παρόμοιες που έχουν αναρτηθεί από τον ίδιο χρήστη, ο οποίος στο προφίλ του ποζάρει με πλήρη εξάρτηση.

Ο ίδιος περιγράφει τον εαυτό του ως «αθλητικό, με τατουάζ, που αναζητεί γυναίκες ηλικίες από 18 έως 60 ετών για ενήλικα πάρτι και ομαδικό σεξ».

Αν επιβεβαιωθεί ότι οι πρωταγωνιστές της φωτογραφίας είναι όντως πυροσβέστες τότε αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο άσκησης δίωξης για κατάχρηση πυροσβεστικού εξοπλισμού.

«Δεν είναι αστείο θέμα και θα “πέσουν κεφάλια”» δήλωσε εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Μάντσεστερ.

«Θα κάνουμε τα πάντα για να ανακαλύψουμε πώς και ποιοι τράβηξαν αυτή τη φωτογραφία» πρόσθεσε.

 

 

 

Athensmagazine.gr