Σάλος στους Ολυμπιακούς αγώνες με αθλήτρια που έκανε μαραθώνιο… σ ε ξ με συναθλητή της
9be71dd0a16234089a616e14866e43de

Σάλος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς πριν από λίγες ώρες Βραζιλιάνα καταδύτρια αποβλήθηκε από την ομάδα της λόγω… οργίων στο Ολυμπιακό Χωριό!

Η σ  έξι αθλήτρια των καταδύσεων Ίνγκριντ ντε Ολιβέιρα φαίνεται πως έγινε «τσακωτή» με τον κωπηλάτη Πέδρο Γκονσάλβες στο δωμάτιό της από άλλες συναθλήτριές της, οι οποίες έκαναν και την σχετική καταγγελία.

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ η πανέμορφη 20χρονη αθλήτρια ζήτησε από την συγκάτοικό της να την αφήσει μόνη της στο δωμάτιο για να κάνει σε  ξ με τον Γκονσάλβες. Η συναθλήτριά της αρνήθηκε και απάντησε ότι θα αναφέρει το γεγονός με δεδομένο ότι και οι δύο την επόμενη ημέρα είχαν αγώνα.

Τελικά η ντε Ολιβέιρα όχι μόνο έκανε σ  εξ με τον κωπηλάτη, αλλά το… παράκανε καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό ήταν… μαραθώνιο και μέχρι τελικής πτώσης! Την επόμενη ημέρα στα προκριματικά των καταδύσεων από πλατφόρμα 10 μέτρων η ντε Ολιβέιρα και με την συναθλήτριά της κατετάγησαν τελευταίες! Και ακολούθησαν… αποκαλύψεις!

Η ντε Ολιβέιρα αποβλήθηκε από το Ολυμπιακό Χωριό και αναμένεται να υποστεί και άλλες κυρώσεις. Τουλάχιστον της έμεινε το σ  εξ! Ο Γκονσάλβες, προς το παρόν τουλάχιστον, αρνείται να σχολιάσει όσα συνέβησαν.