«Σάρωσαν» γειτονιές αναζητώντας τον 20χρονο σπουδαστή (video-Φωτο)
va

Περισσότεροι από 400 εθελοντές όλων των ηλικιών πήραν μέρος στις έρευνες. Όλοι κρατούσαν από μια φωτογραφία του Βαγγέλη

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στην επιχείρηση εντοπισμού του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη που διοργανώθηκε στον Πειραιά και την Αθήνα. Τρεις εβδομάδες μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση του νεαρού από τη Γαλακτοκομική Σχολή των Ιωαννίνων, όπου φοιτούσε η αγωνία της οικογένειας και των φίλων του έχει φτάσει στα ύψη.

Η έρευνα των αρχών και του ιδιωτικού ερευνητή που έχει ορίσει η οικογένειά του συνεχίζεται χωρίς όμως ιδιαίτερα ευρήματα. Τα ίχνη του Βαγγέλη έχουν χαθεί και πλέον αναζητείται όχι μόνο στα Ιωάννινα, αλλά και στην Αττική.

Περισσότεροι από 400 εθελοντές όλων των ηλικιών βρέθηκαν το πρωί στον σταθμό του Ηλεκτρικού στον Πειραιά και πήραν μέρος στις έρευνες υπό την καθοδήγηση του ιδιωτικού ντετέκτιβ Γιώργου Τσούκαλη . Όλοι κρατούσαν από μια φωτογραφία του Βαγγέλη, και ρωτούσαν τους περαστικούς αν έχουν έχει τύχει να τον δουν κάπου, ενώ ταυτόχρονα  έδιναν τα τηλέφωνά τους όπως και της οικογένειας ώστε αν τον εντοπίσουν να ειδοποιήσουν τους οικείους τους.

Από την πλευρά της, η μητέρα του Βαγγέλη, που έφτασε η ίδια από την Κρήτη για να συμμετέχει στην προσπάθεια, ευχαρίστησε τους εθελοντές, κάνοντας ταυτόχρονα έκκληση για να βρεθεί το παιδί της, ενώ ο θείος του Βαγγέλη, Γιώργος Ανδρεαδάκης, δήλωσε αισιόδοξος για την εύρεση του ανιψιού του.

Ο νεαρός σπουδαστής από το Ρέθυμνο χάθηκε την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου. Από τη Γαλακτοκομική Σχολή. Έκτοτε τα ίχνη του έχουν χαθεί και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Μέχρι σήμερα δεν υπήρξε καμία νέα πληροφορία για οποιαδήποτε παρουσία του Βαγγέλη ανά την Ελλάδα, ενώ αποσαφηνίστηκε ότι πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει με εντυπωσιακή ταχύτητα τις προηγούμενες ημέρες για κίνηση του σπουδαστή, στο Μοναστηράκι, τον Πειραιά κι άλλες περιοχές της Αθήνας, διερευνήθηκαν και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα να λιγοστεύουν οι ελπίδες για αίσια λύση του μυστηρίου. Από τα στοιχεία που έχουν εξεταστεί μέχρι τώρα και μάλιστα με ιδιαίτερη προσοχή από τις αρχές, δείχνουν ότι η άκρη του νήματος βρίσκεται στο χώρο όπου κινούνταν ο Βαγγέλης.

va 2 va 1 va va 3
http://www.cretalive.gr