Σασμός Spoiler: Ποιος πρωταγωνιστής βρίσκεται νεκρός




Ποιος πρωταγωνιστής βρίσκεται νεκρός

Δραματικές είναι οι εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων της σειράς «Σασμός». Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα στο περιοδικό MYtv, η Αργυρώ, πριν προλάβει να βγάλει τα μαύρα για τον αδελφό της τον Πετρή, πρόκειται να θρηνήσει και τον άλλο της αδελφό, τον Άγγελο, τον οποίο ο Κώστας θα σκοτώσει τυφλωμένος από ζήλια για τη σχέση του με την Άσπα.

Η γνωριμία του Αστέρη με τον Σταύρο

Πιο συγκεκριμένα οι ήρωες θα ζήσουν ακόμη μία τραγωδία, η οποία θα βυθίσει στο πένθος ξανά την οικογένεια Βρουλάκη. Αρχικά, η Αργυρώ με τον Σταύρο, τη Μαρίνα και το μωρό μετακομίζουν στην Κρήτη προκαλώντας ταραχή στους Σταματάκηδες και ειδικά στον Αστέρη. Ο Άγγελος είναι ανάμεσα σε αυτούς που τους βοηθούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα της ζωής τους, ενώ και ο Αντώνης ζει στιγμές ευτυχίας κοντά στη Μαρίνα για πρώτη φορά. Από την άλλη, η Καλλιόπη προσπαθεί να κλείσει τα μέτωπα που ανοίγονται γύρω της, ενώ ο Αστέρης πέφτει πάνω στον Σταύρο και η γνωριμία τους είναι γεγονός.

Η κίνηση του Άγγελου που εξοργίζει την Καλλιόπη

Ωστόσο, ένα νέο σκάει σαν βόμβα στις δύο οικογένειες. Ο Άγγελος σκέφτεται να κάνει μία αγορά που θα ταράξει πολύ τη γιαγιά Ειρήνη και τη Μαρίνα και η οποία μπορεί να αναζωπυρώσει τη βεντέτα. Έπειτα από συμφωνία με τον Αστέρη, θα αγοράσει ένα δικό τους κτήμα, παρά τις έντονες αντιδράσεις της Καλλιόπης. Ο γιατρός είναι αποφασισμένος να αποδυναμώσει τους Σταματάκηδες, ενώ παράλληλα προσπαθεί να περάσει χρόνο με την οικογένεια της Αργυρώς αλλά και με την Άσπα, με την οποία έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη σχέση με σταθερά θεμέλια.

Ο φόβος της Άσπας για την αντίδραση του Κώστα απέναντι στον Άγγελο

Το μόνο σύννεφο στη σχέση τους είναι η αποφυλάκιση του Κώστα και η παρουσία του στο χωριό. Η Άσπα τρέμει στην ιδέα για το πώς θα αντιδράσει ο πρώην άντρας της απέναντι στον Άγγελο μιας και γνωρίζει καλά το αδίστακτο πρόσωπό του και πως μπορεί να φτάσει στα άκρα για να διεκδικήσει όσα νομίζει πως του ανήκουν. Μάλιστα, ο Κώστας πιάνει δουλειά στο αλουμινάδικο των Σταματάκηδων, γεγονός που θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις σε όλους και ιδιαίτερα στον Άγγελο. Ο τελευταίος, έχοντας ακόμη μέσα του οργή και μίσος για τον θάνατο του Πετρή, θυμώνει με την απόφαση του Κώστα. Κι ενώ οι μέρες περνούν και όλοι προσπαθούν να συνηθίσουν στα νέα δεδομένα της ζωής τους, ακόμη ένα τραγικό γεγονός έρχεται για να τους ταράξει.

Ο Κώστας σκοτώνει τον Άγγελο

Ο Κώστας και ο Άγγελος έρχονται αντιμέτωποι και έχουν έναν άσχημο καβγά. Τα πράγματα, όμως, ανάμεσά τους ξεφεύγουν και ο γιατρός θα βρεθεί σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση. Ο Κώστας δείχνει ξανά το πόσο αδίστακτος είναι και τυφλωμένος από ζήλια και θυμό σκοτώνει τον Άγγελο. Τα νέα του θανάτου του σκάνε σαν βόμβα σε όλο το χωριό και ιδιαίτερα στην οικογένεια Βρουλάκη, που μέσα σε λίγο διάστημα πενθεί ακόμη ένα μέλος της. Η Άσπα όπως επίσης και η Αργυρώ θα βρεθούν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ και όλοι όσοι τον γνώριζαν θρηνούν για τον χαμό του, ενώ προσπαθούν να στηρίξουν την οικογένειά του