Το σχολείο των Βοριζίων πρέπει να κλείσει οι συνθήκες είναι απάνθρωπες και ειδικά για παιδιά
Μετά από πρωτοβουλία των κατοίκων των Βοριζίων επισκέφθηκε σήμερα το δημοτικό σχολείο Βοριζίων κλιμάκιο της Περιφέρειας Κρήτης με επικεφαλής τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ε. Κουκιαδάκη.

sxolio vorizia

Η διαπίστωση του κλιμακίου είναι ότι το σχολείο πρέπει να κλείσει, διότι οι συνθήκες είναι απάνθρωπες και ειδικά για παιδιά. Θέμα υγιεινής αλλά και στατικότητας έθεσαν οι κάτοικοι, όπου δια γυμνού οφθαλμού έχουν δίκιο όπως είπε ο κ. Κουκιαδάκης. Υπεύθυνοι για το κλείσιμο είναι οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου καθώς είναι υπεύθυνοι και για οποιοιδήποτε ενέργεια, μελέτη ανέγερση και τα λοιπά.

Σε ερώτηση των κατοίκων εάν ο Αρμουτάκης έχει έρθει σε επικοινωνία για τη μελάτη και την ανέγερση νέου κτιρίου δήλωσε ο κ. Κουκιαδάκης ότι δεν γνωρίζει κάτι σχετικό.

Σε 2η ερώτηση ποιος μας κοροϊδεύει εσείς ή ο Δήμαρχος απάντησε ότι εγώ και η περιφέρεια δεν έχω υποσχεθεί σε κανένα τίποτα. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε το χωριό αλλά οι ενέργειες πρέπει να γίνουν από το Δήμο όχι από εμάς. Χρήματα δεν έχουμε και κατά συνέπεια καμιά υπόσχεση δεν έχουμε δώσει σε κανένα.

Σε ερώτηση ξανά ποιος μας κοροϊδεύει? Απάντησε να ρωτήσετε το Δήμαρχό σας.

Οι κάτοικοι μαζεύουν υπογραφές για έκτακτο δημοτικό συμβούλιο απετουνται 25 υπογραφές σύμφωνα με το νόμο.