Σε απόγνωση οι παραγωγοί της Κρήτης: Αυτά τα προϊόντα δεν είναι για τα πρόβατα και γουρούνια
Αυτά τα προϊόντα είναι προς κατανάλωση και όχι για πέταμα!!! Αλλά δυστυχώς μένουν αδιάφορα και οι παραγωγοί θα ξεπατώσουν τα φυτά λόγω της οικονομικής τους κατάστασης που δεν μπορούν να αντέξουν…..

Στα κοπάδια και στις χωματερές πετούν τις τελευταίες μέρες τα απούλητα κηπευτικά τους οι αγρότες της Κρήτης, καθώς η ασφυξία στην αγορά λόγω των μέτρων προστασίας της Δημόσιας Υγείας, έχει προκαλέσει ένα μίνι κραχ στην πρωτογενή παραγωγή της Νότιας Κρήτης.

Το 100% των αγγουριών και το 70%της ντομάτας που παράγεται αυτές τις μέρες παραμένει και σαπίζει στις αποθήκες και στα δημοπρατήρια. Οι απαγορεύσεις στις μετακινήσεις δημιουργούν επίσης τεράστια προβλήματα σε εκείνους που έχουν στόχο τη δωρεάν διανομή σε οικονομικά αδύναμους και ιδρύματα

Σήμερα ο αγροτικός συνεταιρισμός ανατολή αναγκάστηκε να πετάξει προϊόντα Α κατηγορίας λόγω ότι δεν υπήρξαν αγοραστές  …..

Αν η κυβέρνηση δεν πάρει μέτρα κ για εμάς καταστροφή η δική μας θα μεταφερθεί στον καταναλωτή που δεν θα μπορεί να φάει πλέων….. Πάρτε μέτρα στήριξης για τους Έλληνες παραγωγούς όσο είναι ακόμα νωρίς…….
Είναι κρίμα να πετάμε και οι καταναλωτές να αγοράζουν φθηνά.
Κυβέρνηση ακούει?????

Αυτά τα προϊόντα είναι προς κατανάλωση και όχι για πέταμα!!! Αλλά δυστυχώς μένουν αδιάφορα και οι παραγωγοί θα ξεπατωσουν τα φυτά λόγω της οικονομικής τους κατάστασης που δεν μπορούν να αντέξουν….. Αν η κυβέρνηση δεν πάρει μέτρα κ για εμάς καταστροφή η δική μας θα μεταφερθεί στον καταναλωτή που δεν θα μπορεί να φάει πλέων….. Πάρτε μέτρα στήριξης για τους Έλληνες παραγωγούς όσο είναι ακόμα νωρίς…….Ειναι κριμα να πεταμε και οι καταναλωτες να αγοραζουν φθηνα.Κυβερνηση ακουει?????

Δημοσιεύτηκε από Giannhs Theodosakis στις Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020