• 29 Μαΐου, 2024

Breaking News :

Vinkmag ad

Σε ένα τεράστιο καμβά εκατοντάδων μέτρων έχουν μετατραπεί από το πρωί τα Μάταλα (Εικόνες)

Vinkmag ad

 

street

Άνθρωποι όλων των ηλικιών, χίπις, επαγγελματίες ζωγράφοι και μικρά παιδιά,  από νωρίς το πρωί της Κυριακής σε ένα πάρτυ χρωμάτων που για έκτη χρονιά  ζωγραφίζουν ένα ολόκληρο χωριό, ενώ για καμβά έχουν την άσφαλτο γύρω από τους δρόμους των Ματάλων, συνθέτοντας ένα όμορφο όσο και εντυπωσιακό γεγονός γεμάτο χρώματα.

street19

Μικροί και μεγάλοι ζωγράφοι χρησιμοποίησαν δεκάδες κιλά χρωμάτων, εκατοντάδες πινέλα, αλλά και πολύ δημιουργικό πνεύμα, προκειμένου να δώσουν χρώμα σ’ ολόκληρο τον οικισμό των Ματάλων.

street9

Αξίζει να σημειωθεί ότι και φέτος ο «καμβάς» είναι πολύ μεγάλος, και ξεκινάει από την είσοδο του οικισμού, για να φτάσει μέχρι το τέλος του, συνθέτοντας ένα μαγευτικό σκηνικό με θέμα την ειρήνη, την αγάπη, αλλά και την ελευθερία, όπου μικροί και μεγάλοι  ζωγραφίζουν τους δρόμους, που αποτελούν σήμα – κατατεθέν της περιοχής.

street12

Υπενθυμίζεται πως το event του street painting,   λειτουργεί προσθετικά στην τουριστική ανάπτυξη και κυρίως στην τουριστική προβολή της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Φαιστού καθώς με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, τα Μάταλα θα έχουν αποκτήσει άλλο «χρώμα» ενώ είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους δεκάδες χιλιάδες επισκεπτών το επόμενο τριήμερο  που ξεκινάει από τις 17 και διαρκεί ως τις 19 Ιουνίου.

street20

Ο Δήμος Φαιστού απευθύνει κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στο μεγαλύτερο φεστιβάλ της Κρήτης, που σηματοδοτεί την έναρξη του καλοκαιριού κι έχει δωρεάν είσοδο σε όλες τις συναυλίες του.

street30 street24 street25 street26 street27 street28 street29

street18 street17 street16 street14 street13 street11 street10 street8 street7 street6 street5 street4 street1 street2 street3

street21 street22

street23

Loading

  Read Previous

  ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΡΙΟ Α.Σ.ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ

  Read Next

  ΣΤΟΧΑΣΜΟΙ «Να κοιμάσαι ευτυχισμένος. Να εκπέμπεις αγάπη. Να ξέρεις ότι είμαστε εδώ περαστικοί…»

  Leave a Reply

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Most Popular