Σεμινάριο εκμάθησης υπολογιστών από το Επιμελητήριο Ηρακλείου
comiouter
Τo ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ διοργανώνει σεμινάριο για την απόκτηση γνώσεων στη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών, σε πέντε διαφορετικές ενότητες, αλλά και για την πιστοποίηση στις ενότητες αυτές.

Βασικοί στόχοι του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες:

•Να εκπαιδευτούν σωστά, αποκτώντας δεξιότητες απαραίτητες για την καθημερινότητά τους, καθώς και να γίνουν ανταγωνιστικότεροι στην αγορά εργασίας.

•Να προετοιμαστούν κατάλληλα ώστε να επιτύχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης,  τις οποίες θα διεξάγει το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ σε συνεργασία με τον φορέα πιστοποίησης i-skills.

Οι επιτυχόντες που των εξετάσεων θα λάβουν πιστοποίηση η οποία μοριοδοτείται στον ΑΣΕΠ.

Ενότητες Σεμιναρίου:

•Χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή περιβάλλον windows

•Χρήση internet και outlook

•Word

•Excel

•PowerPoint

Το κόστος του προγράμματος είναι 185€  ανά συμμετοχή για το σεμινάριο και  35€  για τις εξετάσεις, επανεξέταση και πιστοποίηση.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί από 22/6 έως 17/7 κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή.

Εισηγητής: Νικόλαος Κούνουπας

Σπούδασε Εφαρμοσμένη Πληροφορική και πολυμέσα στο ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ. Έχει μετεκπαιδευτεί σε θέματα εκπαιδευτικών τεχνολογιών σε σχέση με τα web 2.0 εργαλεία στην εκπαίδευση με πλήθος επιμορφώσεων. Εργάζεται ως εκπαιδευτής ενήλικων στον θεματικό άξονα της πληροφορικής και ως καθηγητής Πληροφορικής στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευσης από το 2006. Έχει διατελέσει εισηγητής στους θεματικούς τομείς των Νέων τεχνολογιών στην Εκπαίδευση και των Web 2.0 εργαλείων σε φορείς εκπαίδευσης ενήλικων καθώς ως εισηγητής σε συνέδρια. Είναι εν ενεργεία μεταπτυχιακός φοιτητής του τμήματος Εκπαίδευση Ενήλικων του ΕΑΠ. Συνεργάζεται με το ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ σε θέματα σχεδιασμού προγραμμάτων για την Εκπαίδευση Ενήλικων.

Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Κορωναίου 9, τηλ: 2810-302735 & 302730 κ. Κυριάκος Λεονταράκης  email: leontarakis@katartisi.gr  φαξ 2810-227189, info@katartisi.gr από 09:00 έως 15:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

– See more at: http://www.creteplus.gr/news/seminario-ekmathisis-upologiston-apo-to-epimelitirio-irakleiou-130917.html#sthash.lKxbaMnu.2Mdz297n.dpuf