Σεξο-μηχανές Οι Ηρακλειώτισες! Το Ηράκλειο αναδείχθηκε στην 1η σε διεθνή διαγωνισμό για τη συχνότητα στο σεξ! (Λίστα)
sex

Το Ηράκλειο αναδείχθηκε στην 1η σε διεθνή διαγωνισμό για τη συχνότητα στο σεξ!Σύμφωνα με τα αποτελέσματα διαγωνισμού γνωστής εταιρίας προφυλακτικών- κατέχει την 1η θέση στις πωλήσεις ήδη από τον πρώτο μήνα του διαγωνισμού!

Βασικό κριτήριο για την ανάδειξη της νικήτριας πόλης ήταν ο αριθμός των πωλήσεων προφυλακτικών. Η Λευκωσία, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, ξεπερνά σε πωλήσεις προφυλακτικών, πολύ μεγαλύτερες της σε πληθυσμό πόλεις!

Συνολικά διαγωνίστηκαν 13 πόλεις σε 5 χώρες και από αυτές η Ελλάδα κατέλαβε τις τρεις πρώτες θέσεις, με το Ηράκλειο να φιγουράρει στην πρώτη θέση, την Λάρισα να έρχεται δεύτερη και την Αθήνα στην τρίτη θέση. Αμέσως μετά τη μεγαλούπολη της Αθήνας εμφανίζεται η κυπριακή πρωτεύουσα!

Αναλυτικά η τελική κατάταξη του διαγωνισμού:

#1 Ηράκλειο, Ελλάδα
#2 Λάρισα, Ελλάδα
#3 Αθήνα, Ελλάδα
#4 Λευκωσία, Κύπρος
#5 Βουκουρέστι, Ρουμανία
#6 Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
#7 Πάτρα, Ελλάδα
#8 Κωστάντζα, Ρουμανία
#9 Κλουζ, Ρουμανία
#10 Ιάσιο, Ρουμανία
#11 Σόφια, Βουλγαρία
#12 Βελιγράδι, Σερβία
#13 Τιμισοάρα, Ρουμανία.

Να σημειωθεί πως ο διαγωνισμός κατέγραψε τις πωλήσεις προφυλακτικών ανεξαρτήτως brand, και ανακοίνωνε τα αποτελέσματα σε εβδομαδιαία βάση με συνεχείς ενημερώσεις μέσα από τη σελίδα του στο Facebook καλώντας, παράλληλα, τους fans της σελίδας να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους ώστε να βοηθήσουν την δική τους πόλη!