Συγκινητικό: Συγκλονίζει ο νεαρός Dj που δίνει μεγάλη μάχη με τον καρκίνο στον Άγιο Σάββα!
fotop

Ο Νίκος Φωτόπουλος είναι dj και πρίν λίγο καιρό συγκλόνισε τους πάντες με την εξομολόγησή του ότι πάσχει από καρκίνο και ότι είναι δυνατός και θα τον νικήσει!

Ο Νίκος που δημοσίευσε και φωτογραφίες του μέσα από το νοσοκομείο, δέχθηκε άμεσα τα μηνύματα αγάπης και την συμπαράσταση από χιλιάδες κόσμου που δεν τον ήξεραν αλλά θαύμασαν την γενναιότητα και τη δύναμή τους.

Πρόσφατα ο Νίκος που συνεχίζει να δίνει τη μάχη του με τον καρκίνο στο  νοσοκομείο, ευχαρίστησε τον κόσμο που του δίνει δύναμη με την αγπάπη και το ενδιαφέρον του να νικήσει!

fotop

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την κάρδια μου όλους εσάς για τα χιλιάδες μηνύματα που μου στέλνεται καθημερινά και για τα γράμματα συμπαράστασης μαζί με τα δωράκια που μου στείλατε πολλοί από εσάς εδώ στο νοσοκομείο που νοσηλεύομαι.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ
Εδώ δίνουμε λοιπόν το πάρων και σήμερα στο νοσοκομείο συνεχίζουμε τις θεραπείες μας με ηθικό ακμαιότατο και ψυχολογία στα ζενίθ μετά τον υπέροχο ήλιο που έχει.
Μην χάνεται την πίστη και την ελπίδα από μέσα σας με τίποτα διώξτε από κοντά σας ότι και όποιον σαν δημιουργεί πανικό ανχος και νευρά κρατάτε θετικούς ανθρώπους δίπλα σας και χαμογελαστέ προσευχηθείτε και όλα θα πάνε καλά.
Η εσωτερική δύναμη μας δεν μας την χαλάσει κάνεις.
Και μην ξεχνάμε καλύτερα να πεθαίνεις πολεμώντας παρά παραδίδοντας τα όπλα.
ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ