Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ εξομολόγηση του Αλέξανδρου Ρήγα – “Έχω κάνει τη διαθήκη μου”
rigas...-650x400

Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ εξομολόγηση του Αλέξανδρου Ρήγα – “Έχω κάνει τη διαθήκη μου”

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε ο… Αλέξανδρος Ρήγας στο περιοδικό «Down Town».

Ο 51χρονος ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης μίλησε για τις… δύσκολες ώρες που πέρασε αφού αντιμετώπισε περιπέτεια με την υγεία του, ενώ αποκάλυψε πως έχει κάνει ήδη την διαθήκη του!

«Όσο και αν σου φαίνεται περίεργο, όταν ακούς ότι έχεις κάτι που οι γιατροί το θεωρούν σοβαρό και μπαίνεις για να κάνεις μια δύσκολη επέμβαση, σκέφτεσαι διάφορα πράγματα. Έλεγα στον εαυτό μου: “Και αν πεθάνεις τώρα, τι θα συμβεί;”. Από την άλλη, έζησα 30 χρόνια, από τα 20 μέχρι τα 50, πολύ γεμάτα. Θεωρώ ότι ήμουν από τους ευλογημένους που έζησαν πολύ έντονα τις καταστάσεις, στο κόκκινο. Δουλειές, επιτυχίες, αποτυχίες, κραιπάλες, καλές στιγμές. Μια ζωή γεμάτη. Και έτσι θέλω να συνεχίσω να ζω» ανέφερε και τόνισε πως δεν φοβάται το θάνατο.

«Θέλω να καώ»

«Είμαι εξαγριωμένος και θυμωμένος με την έννοια του θανάτου. Εγώ δηλαδή θα καώ στη Βουλγαρία και θα τελειώσουν όλα για μένα. Αν δεν γίνει θα σηκωθώ από τον τάφο. Το έχω δηλώσει ρητώς και το έχω βάλει και όρο στη διαθήκη μου. Θέλω να καώ, δεν θέλω να μπω καθόλου σε εκκλησία. Δεν πιστεύω σε όλα αυτά» δήλωσε.

«Έχω κάνει την διαθήκη μου»

Όσο για την διαθήκη του; «Είναι όλα κανονισμένα. Πού θα πάνε τα χρήματα, τα διαμερίσματα, τα πάντα. Εδώ και τέσσερα χρόνια. Μπορεί να μου τύχει οτιδήποτε».

Αν και ακούγεται λίγο μακάβριο, ο ίδιος δεν το βλέπει έτσι: «Τακτοποιημένο είναι. Δεν θέλω να αφήσω πίσω μου ανθρώπους που θα ταλαιπωρούνται από μένα. Σου είπα, είχα μια γεμάτη ζωή και θέλω να έχω και άλλη, αλλά πάντα έχω στο μυαλό μου το φινάλε».