Συγκλονίζει η φωτογραφία των εργαζομένων του Alpha τη στιγμή που περίμεναν να πάρουν την άδεια που τελικά δεν ήρθε ποτέ!
alpha100

Το τηλεοπτικό τοπίο αλλάζει άρδην από σήμερα. Οι τηλεοπτικές άδειες δόθηκαν, όμως  πέρα από τους νικητές, υπάρχουν και ηττημένοι .

Αυτή την ώρα εργαζόμενοι στους τηλεοπτικούς σταθμούς, STAR, ALPHA MEGA και Έψιλον είναι στον αέρα και δεν γνωρίζουν τι τους επιφυλάσσει το μέλλον. Τα τέσσερα αυτά κανάλια, δεν εξασφάλισαν τηλεοπτική άδεια και έτσι, όπως προβλέπεται από το νόμο σε 90 ημέρες και έχει προαναγγείλει η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, η Digea θα πρέπει να διακόψει το σήμα τους.

Οι εργαζόμενοι του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, όπως και σε όλα τα υπόλοιπα κανάλια, περίμεναν με αγωνία το αποτέλεσμα χθες το βράδυ.Ενώ πριν γίνει γνωστό ότι το κανάλι στο οποίο εργάζονται δεν εξασφάλισε την πολυπόθητη άδεια, ανέβασαν στο Twitter μια φωτογραφία από την αίθουσα σύνταξης. Όπως φαίνεται είναι συγκεντρωμένοι γύρω από την οθόνη, με την αγωνία να είναι ξεκάθαρη πίσω από τα χαμόγελά τους.

alpha1