Συγκλονίζει ο θάνατος μητέρας τριών παιδιών στα γενέθλιά της Νέες αποκαλύψεις της ανείπωτης τραγωδίας
qqqq_389_355

 

 

 

 

 

 

 

 

Η άτυχη μητέρα βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι του σπιτιού από τον σύζυγό της – Δύο μικρά παιδιά και ένα βρέφος έμειναν ορφανά…

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται έρευνα αστυνομικών του ΑΤ Ρόδου σχετικά με τις συνθήκες θανάτου, από τη χρήση ναρκωτικών, την 7η Ιουλίου του 2015, μιας 31χρονης μητέρας δύο παιδιών, αγοριών από τον πρώτο της γάμο και ενός βρέφους, που απέκτησε με τον 32χρονο σύντροφο της.

Η 31χρονη, που είχε εμπλακεί στα γρανάζια των ναρκωτικών, κατέληξε στο υπνοδωμάτιό της τα ξημερώματα της 7ης Ιουλίου 2015 και βρέθηκε νεκρή από τον σύντροφό της, στο κρεβάτι τους στις 09.00. Τραγική ειρωνεία το γεγονός πως ο θάνατός της, ήρθε την ημέρα των γενεθλίων της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οικεία της πρόσωπα μετά τον θάνατό της βρήκαν ναρκωτικά χάπια τα οποία έκρυβε σε συρτάρι με ρούχα του παιδιού, αλλά και ένα μικρό βαζάκι το οποίο περιείχε συνθετική ναρκωτική ουσία γνωστή και ως «κοκαΐνη των φτωχών» ή «σίσα». Πρόκειται για μεθαμφεταμίνη, η προέλευση της οποίας ερευνάται από τους αστυνομικούς.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί θα ζητήσουν αρμοδίως την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών της συνδιαλέξεων, προκειμένου να διαπιστώσουν με ποια άτομα είχε επικοινωνία πρίν το θάνατό της. Πιθανολογείται ότι με τον τρόπο αυτό θα διαπιστωθεί ποιός ήταν εκείνος που την προμήθευσε με την μεθαμφεταμίνη και θα παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη για τα περαιτέρω.

Σημειώνεται ότι ο σύντροφος της 31χρονης, είχε εμπλακεί πρόσφατα σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών και είχε αφεθεί ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισής του, στο πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του, μαζί με ακόμη δύο άτομα.

 

newsit.gr