Συγκλονίζουν τα λόγια 23χρονου μοτοσικλετιστή που τραυματίστηκε σε τροχαίο «Προτιμώ να σοκάρω με τις φωτογραφίες αλλά…»
travmatias mixani

Από το κρεβάτι του πόνου στέλνει το δικό του μήνυμα 23χρονος από τη Λευκωσία, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο την προηγούμενη Τετάρτη 08/06/2016.

Συγκεκριμένα το τροχαίο συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης, 08/06 στην Παλλουριώτισσα, όταν λεωφορείο στην προσπάθεια του να εισέλθει σε πάροδο, ανέκοψε την πορεία μοτοσικλέτας.

Από τη σύγκρουση ο μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα.

Μέσα από το νοσοκομείο, ο 23χρονος από τη Λευκωσία, δίνει το δικό του μήνυμα σε όλους τους οδηγούς.

Ο 23χρονος, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μια φωτογραφία, ενώ στην συνέχεια έγραψε «Προτιμώ να σοκάρω με τις φωτογραφίες αλλά ο επόμενος φίλος που θα βγει πάνω στην μηχανή να βάλει το κράνος του και ο επόμενος οδηγός αυτοκινήτου που θα φύγει από το σπίτι του να σέβεται και να προσέχει τους μοτοσυκλετιστές. Αξία ανεκτίμητη να βλέπεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα μετά από ένα δυστύχημα. Ας οδηγούμε όλοι προσεκτικά έτσι ώστε να μπορούμε να τα βλέπουμε κάθε μέρα και να μην στερήσουμε την δυνατότητα σε κάποιο άλλο να βλέπει τα δικά του. ΚΑΙ ΠΕΣ ΣΤΟ ΧΑΡΟ, ΘΑ ΠΑΩ ΟΤΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ »

adamos.png
http://tvonenews.com.cy
Της Χριστιάνας Γαβριήλ