Σήμερα η τελευταία πράξη του δράματος για τα τρία θύματα του τροχαίου στην Κρήτη (Photos)
skalani

Ανήμερα της Μεγάλης Δευτέρας έμελλε οι γονείς, φίλοι και συγγενείς του 25χρονου Γιώργου να πρέπει να πουν το μεγάλο αντίο στο παλικάρι που χάθηκε τόσο ξαφνικά.

Ο αποχαιρετισμός είναι δύσκολος και κανείς δεν θέλει να πιστέψει ότι ο άτυχος μουσικός έσβησε στην άσφαλτο και δεν θα ασχοληθεί ποτέ πια με τη μουσική που τόσο αγαπούσε.

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελείται τη Μεγάλη Δευτέρα στις 15:00 στο Αρκαλοχώρι όπου πλήθος κόσμου θα πει το τελευταίο αντίο .

Διπλή απώλεια για τους συγγενείς του ζεύγους Σπανάκη που χάθηκε στο τροχαίο. Απαρηγόρητοι για το χαμό των δικών τους ανθρώπων είναι οι συγγενείς τους οι οποίοι λένε το τελευταίο αντίο στις 16.00 στο Αστρίτσι.

troxaioΗ «κατάρα» του Σκαλανίου

Όλοι μιλούν πλέον όχι μόνο για την απώλεια του παλικαριού και του άτυχου ζεύγους αλλά και για τη μεγάλη “κατάρα” του Σκαλανίου, ένα σημείο του οδικού δικτύου του Ηρακλείου που έχει «στερήσει» τη ζωή ήδη τεσσάρων ανθρώπων μέσα σε λίγες μέρες . Το τίμημα της ασφάλτου είναι βαρύ…Πρόσωπα με ζωές που σταμάτησαν ξαφνικά και δικούς τους ανθρώπους που αφήνουν πίσω απαρηγόρητους.

neakriti.gr