Συνέλαβαν 59χρονο για ανθρωποκτονία στην υπόθεση της 38χρονης αγνοούμενης στην Κρήτη
antonina

Η 38χρονη Βουλγάρα εξαφανίστηκε από το Χουμέρι Μυλοποτάμου.

Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με πρόθεση συνελήφθη στο Ρέθυμνο ένας 59χρονος για την υπόθεση εξαφάνισης της 38χρονης Αντονίνα Ζόεβα.

Η γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής η οποία είναι και μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού παραμένει εξαφανισμένη από τις 11 Μαΐου, χωρίς ωστόσο μέχρι και σήμερα τα ίχνη της να έχουν εντοπιστεί.

Ωστόσο η πολύμηνη συνδυαστική και μεθοδευμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, απέδωσε καρπούς και αφού έδεσαν τα στοιχεία της υπόθεσης που αποδεικνύουν ότι ο 59χρονος σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό με την υπόθεση εξαφάνισης προχώρησαν στη σύλληψη του και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή.

Να υπενθυμίσουμε ότι η 38χρονη Βουλγάρα εξαφανίστηκε από το Χουμέρι Μυλοποτάμου, ενώ για το γεγονός αυτό από την πρώτη στιγμή είχε ενημερωθεί η Βουλγαρική Πρεσβεία και η Αστυνομία. Την 38χρονη είδαν τελευταία φορά σε παραλία του Ρεθύμνου την Παρασκευή 11 Μαΐου, να είναι με φιλικά της πρόσωπα.

Αναλυτικά το δελτίο της αστυνομίας

Συνελήφθη 59χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με πρόθεση, στο Ρέθυμνο 
Η πολύμηνη συνδυαστική και μεθοδευμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, είχαν ως αποτέλεσμα την σύλληψη 59χρονου ημεδαπού που κατηγορείται για ανθρωποκτονία με πρόθεση.
Ειδικότερα συνελήφθη, χθες (13.09.2018) το απόγευμα στο Ρέθυμνο 59χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης κ. Ανακριτή Ρεθύμνου για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε βάρος 38χρονης αλλοδαπής η οποία είχε εξαφανιστεί την 11.05.2018 από περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου.
Για τη σύλληψη του πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης με την συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης, ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Ανακριτή Ρεθύμνου.

 

 

 

 

neakriti.gr