Συγγενείς των ληστών της Χερσονήσου απείλησαν αστυνομικούς με επιθέσεις «τύπου Λαζαρίδη»!
fot10
Άγριο προπηλακισμό από συγγενείς και φίλους των τραυματισμένων ληστών της Χερσονήσου δέχθηκαν αστυνομικοί που βρίσκονταν στο ΠΑΓΝΗ!

Οι διάδρομοι του νοσοκομείο λίγο έλειψε να μετατραπούν σε…ρινγκ, με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ να δέχονται απίστευτες απειλές από οικείους των κακοποιών!

Όπως αναφέρει το bloko.gr, ακούστηκαν βαριές ύβρεις που συνοδεύτηκαν με … “προειδοποιήσεις” για τυφλά χτυπήματα σε βάρος αδιάκριτα των αστυνομικών περιπολιών, ενώ τα αίματα άναψαν όταν όπως αναφέρεται, έγινε λόγος για επιθέσεις τύπου Λαζαρίδη, καθώς η απειλή προήλθε από φίλους του κακοποιού που οι αρχές πιθανολογούν πως από δική του σφαίρα καλάσνικοφ τραυματίστηκε ο άτυχος ειδικός φρουρός το Νοέμβριο του 2007.

Χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων από την πλευρά των αστυνομικών για να συγκρατηθούν οι εξοργισμένοι συνάδελφοι τους, όμως απ’ ότι φαίνεται το φιτίλι της διαμάχης άναψε για τα καλά.

Όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, οι απειλές εκλαμβάνονται πού σοβαρά και ήδη δόθηκαν οδηγίες για αυξημένη επαγρύπνηση και λήψη όλων των προβλεπόμενων αυτοπροστασίας.