Σκάνδαλο στο Power of Love: Το μήνυμα της Άννας Λορένη που αδειάζει τον Παναγιώτη! Έτσι τον έστειλε εκτός παιχνιδιού!
9ce139_capture

Το δημοσιοποίηση η Γκαμπριέλα…Μπορεί να έχει αποχωρήσει από το Power of Love, όμως οι αναρτήσεις στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media φέρνουν τα πάνω κάτω και ανάβουν φωτιές!

Ο λόγος για την Γκαμπριέλα, η οποία συνηθίζει να αποκαλύπτει κρυφές λεπτομέρειες που δεν δείχνουν οι κάμερες!

Αυτή τη φορά αποκάλυψε μία συνομιλία της Άννας με ακόλουθό της στο Instagram, η οποία έφτασε στα χέρια της και την δημοσιοποίησε μέσα από ένα Instastory.

Η Άννα λίγο πριν αποχωρήσει από το σπίτι της αγάπης είχε ζητήσει από τον Παναγιώτη να μείνει και να παλέψει και για τους δυο, γεγονός που συγκίνησε τους τηλεθεατές που τους αντιμετωπίζουν πλέον σαν ένα!

Ο Παναγιώτης κάνει την προσπάθειά του και μέσα από τις αναρτήσεις του ζητά να στηρίξουν τόσο τον ίδιο όσο και την Άννα Λορένη με τις ψήφους τους! Η Άννα όμως από ότι φαίνεται δεν κάνει το ίδιο!

Στην φωτογραφία που ανέβασε η Γκαμπριέλα λοιπόν παρουσιάζεται η συνομιλία της Άννας με έναν διαδικτυακό φίλο της που της εκφράζει τον θαυμασμό του στην αρχή και στην συνέχεια τη ρωτάει αν ψηφίζουν μόνο τον Παναγιώτη αυτήν την εβδομάδα τώρα που η ίδια λείπει ή μπορούν να ψηφίσουν και την ίδια ώστε να επιστρέψει και η απάντησή της μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Η Άννα ζήτησε να ψηφίζουν μόνο εκείνη γιατί “Υπάρχει λόγος!”. Προφανώς τον λόγο θα το μάθουμε αργότερα…

 

 

 

 

youweekly.gr