Σκληρή ανακοίνωση του ΠΣ Πιτσιδίων περί συνέχειας του «Matala Beach Festival»
matala2014

Επειδή κάποιοι, δεν γνωρίζουμε ποιοί και δεν μας ενδιαφέρει, προφανώς αδαείς ή κακεντρεχείς έχουν αρχίσει να παίζουν πολιτικά παιχνίδια με ανυπόγραφα δημοσιεύματα για το μέλλον του Φεστιβάλ, που αποτελεί θεσμό εδώ και τέσσερα χρόνια για τα Μάταλα, ας ξεκαθαρίσουμε τα παρακάτω!!
Η συγκεκριμένη διοργάνωση κύριοι δεν ανήκει σε κανένα δήμαρχο και σε καμία δημοτική αρχή!!! Ο Δήμος Φαιστού αποτελεί, φυσικά σαν φορέας αυτού του τόπου, έναν από τους συνδιοργανωτές της που και οργανωτικά και στελεχιακά και υλικά και ηθικά και με κάθε άλλο τρόπο στήριξε και στηρίζει την διοργάνωση μέχρι σήμερα, αλλά σε ότι αφορά το μέλλον μέχρι εκεί!!
Η διοργάνωση ανήκει πρώτα από όλα και πάνω από όλα στον τόπο και στους ανθρώπους του.
Υπάρχουν, επομένως, άνθρωποι και θεσμοί από αυτόν τον τόπο οι οποίοι προσβάλλονται από τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, των οποίων μάλιστα οι-ο συντάκτες-ης δεν είχαν-ε καν το θάρρος να υπογράψουν-ει. Με αυτό το κείμενο δίνουν την απάντηση τους για το μέλλον.
Έχουμε δώσει το είναι μας, αφιλοκερδώς 4 χρόνια τώρα, με έναν μόνο στόχο, την προβολή του τόπου μας μέσω του φεστιβάλ και την στήριξη των τοπικών επιχειρηματιών, που κάποιοι ονομάζουν “οικονομικό πανηγύρι”. Επίσης, αποτελούμε βασικό κομμάτι της Οργανωτικής Επιτροπής του Μatala Beach Festival 2014 (Με τρία μελή και ένα μέλος που εκπροσωπεί την δημοτική αρχή).
Εμείς, λοιπόν (για να σας φύγει το άγχος!!), εγγυούμαστε την συνέχεια και σας πληροφορούμε κύριοι ότι έχουμε και τις γνώσεις και τήν όρεξη και τον χρόνο και να είστε σίγουροι ότι θα το συνεχίσουμε σε κάθε περίπτωση. Τα μέσα και τα χρήματα δεν έχουμε εξασφαλισμένα αλλά σε κάθε περίπτωση θα τα βρούμε για το καλό του τόπου μας.
Ας περάσουμε στα θέλω!!
Θέλουμε σαν «καλοί» δημοσιογράφοι να κάνετε σωστά την δουλειά σας και να το ψάχνεται περισσότερο πρώτου να γράφετε, να κόψετε τα πολιτικά παιχνίδια μιας και δεν είναι η δουλειά σας, θέλουμε τον Δήμο δίπλα μας και την νέα δημοτική αρχή να πάρει δημοσίως θέση, θέλουμε όλους τους φορείς του τόπου δίπλα μας!!!!
ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!! ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!!!!
ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ!!!
Προς γνώση… Σε ότι αφόρα την συμμόρφωση των συγκεκριμένων συντακτών….
Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι!

Υ.Γ. Ο δημόσιος λόγος κύριοι χρειάζεται παντελόνια και υπογραφές κάτω από τα άρθρα!! Επίσης, καλό θα είναι οι εκάστοτε σφουγγοκωλάριοι να αφήσουν θεσμοθετημένες διοργανώσεις έξω από τα πολιτικά παιχνίδια και τις πικρίες τους.

 

Εκ του Πολιτιστικού Συλλόγου Πιτσιδίων – Ματάλων